AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Pulsion 125, το νέο αστικό GT scooter της Peugeot

pulsion-125-to-neo-astiko-gt-scooter-tis-peugeot-496568

Το Peugeot Pulsion είναι ευέλικτο σε περιβάλλον πόλης και προσφέρει απόλαυση στην οδήγηση. Η ακτίνα στροφής του επιτρέπει να κινείται ομαλά μεταξύ των αυτοκινήτων, ενώ η ομαλή λειτουργία του, καθιστά δυνατή την ασφαλή οδήγηση στους αυτοκινητόδρομους.

Οι φουτουριστικές και ρέουσες γραμμές του Peugeot Pulsion αναδεικνύουν αμέσως την πλήρη ένταξή του στην οικογένεια Peugeot, με την ιδιαίτερη προσοχή που δόθηκε στη λεπτομέρεια, η οποία είναι εμφανής στο αναλογικό ταχύμετρο και την ένδειξη σ.α.λ., με τους δείκτες και το ανεστραμμένο στροφόμετρο που θυμίζουν το Peugeot 308.

Το Peugeot Pulsion διαθέτει μια σύγχρονη σπορ σιλουέτα, με ενεργητικές διαστάσεις και κομψό στυλ. Είναι ένα Urban GT με προσωπικότητα.

Κινητήρας Peugeot

Αυτό το σκούτερ τελευταίας γενιάς αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Mandeure στη Γαλλία, στο ιστορικό σπίτι της εταιρείας. Με τον υγρόψυκτο κινητήρα άμεσου ψεκασμού Peugeot PowerMotion® 125 κ.εκ. που αποδίδει 14,4 ίππους, το Peugeot Pulsion αναδεικνύει το δυναμισμό του. Με άφθονη ροπή που φτάνει τα 11,9 Nm

στις 7.000 σ.α.λ., παρέχει ισχυρή επιτάχυνση και αποδοτικές εκκινήσεις. Χάρη στην τεχνολογία LFE, μειώνει τις εκπομπές θορύβου και την κατανάλωση, προσφέροντας απόλαυση στην οδήγηση και ευκολότερη πλοήγηση στους δρόμους της πόλης.

Υψηλού επιπέδου ασφάλεια

Η Peugeot Motocycles είναι ο πρώτος κατασκευαστής που έχει εφοδιάσει ένα 2-τροχο σκούτερ με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας (DRL), για μέγιστη ασφάλεια στην οδήγηση, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ABS, σε συνδυασμό με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης, προσφέρει μοναδική απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Η οδήγηση γίνεται ευκολότερη

με την επιτάχυνση που εφαρμόζεται με το δεξί χέρι, αλλά και με το φρενάρισμα που γίνεται μόνο με το αριστερό χέρι. Μια ακόμη καινοτομία της Peugeot Motocycles για το Peugeot Pulsion, είναι τα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου που ανάβουν αυτόματα σε περίπτωση έντονου φρεναρίσματος, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά

στο Peugeot Metropolis το 2017.

Πρακτικότητα

Η τεχνολογία i-Connect® καθιστά την οδήγηση του Peugeot Pulsion πιο διαδραστική, πιο ενστικτώδη και ασφαλέστερη. Ο αναβάτης αισθάνεται απόλυτη σύνδεση με το Peugeot Pulsion, με τον εργονομικό σχεδιασμό να είναι προσαρμοσμένος σε αυτόν, όσο το δυνατόν περισσότερο. Η εφαρμογή και το ενσωματωμένο GPS επιτρέπουν στον αναβάτη, να σχεδιάζει τις διαδρομές του και να διευκολύνει την καθημερινή του μετακίνηση. Η συνδεσιμότητα του Peugeot Pulsion προσφέρει επίσης, τη δυνατότητα λήψης κλήσεων, μηνυμάτων SMS και άλλων ειδοποιήσεων κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε πραγματικό χρόνο από το smartphone του αναβάτη, απευθείας στην άψογα σχεδιασμένη οθόνη TFT του Peugeot Pulsion. Το Peugeot Pulsion είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να χωρέσει ένα full face κράνος ή ένα jet κράνος με ζελατίνα. Χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε τα κλειδιά σας, το σκούτερ μπορεί να ανάψει απομακρυσμένα με το έξυπνο κλειδί (SmartKey) από απόσταση 1,5 μέτρου, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην εκκίνηση.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο