AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Online δημοπρασία στο RM Sotheby’s: Jeep Wrangler JK για την αποκάλυψη

online-dimoprasia-sto-rm-sothebys-jeep-wrangler-jk-gia-tin-apokalypsi-502780

Ο πασίγνωστος οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s δημοπρατεί ένα ιδιαίτερα βελτιωμένο εκτός δρόμου όχημα, που θα μπορούσε να συμμετάσχει ακόμα και σε φιλμ με ζόμπι…

Ο οίκος RM Sotheby’s, λοιπόν, δημοπρατεί στο internet το εικονιζόμενο Jeep Wrangler του 2017 (γενιά JK), έκδοσης Unlimited Sport, με το οποίο ακόμα και η ίδια η… αποκάλυψη θα φοβόταν. Προς το παρόν, οι προσφορές βρίσκονται στα 36.000 δολάρια (περίπου 32.000 ευρώ), αν και ο βρετανικός οίκος προέβλεψε ένα ποσό μεταξύ 40.000 και 50.000 δολαρίων. Η online δημοπρασία θα διαρκέσει έως και τη 19η Δεκεμβρίου.

Μετατροπές για την off-road βελτίωση

Είναι χαρακτηριστικό, πως αυτό το Wrangler εφοδιάζεται μπροστά με ένα βαρούλκο της Smittybilt. Κατά τα άλλα, το αμερικανικό μοντέλο φέρει μεγαλύτερους θόλους μπροστινών τροχών, ενώ οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν με τη βοήθεια ηλεκτρικού μηχανισμού. Όσο για τα φώτα, πρόκειται για τέσσερις τεράστιους προβολείς LED, αλλά και ακόμα ένα κατά πολύ μεγαλύτερο με διάμετρο 50 ιντσών(!), τα οποία προέρχονται από την ειδική στο είδος εταιρεία DB Link.

V6 κινητήρας 3,6 λίτρων, βελτιωμένος με μηχανικό υπερσυμπιεστή

Κάτω από το καπό του Jeep βρίσκεται ένας V6 βενζίνης, 3,6 λίτρων, ο οποίος βρισκόταν στην γκάμα των εκδόσεων του Wrangler JK από το 2012. Φυσικά, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει παραμείνει στην αρχική μορφή του, αλλά έχει υποστεί μετατροπή με την προσθήκη ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή (Kompressor), ενός Magnuson TVS 1320. Πάντως, η RM Sotheby’s δεν αποκαλύπτει την τρέχουσα ισχύ του αυτοκινήτου. Εμείς, όμως, εκτιμούμε πως θα ξεπερνά κατά πολύ τα εργοστασιακά 284… άλογα. Επιπλέον, το αυτόματο κιβώτιο και το κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού έχουν διατηρήσει τη θέση τους, με αποτέλεσμα το εν λόγω Wrangler να είναι εκτός δρόμου πραγματικά ακαταμάχητο.

Πάντως, το εξατομικευμένο Wrangler απέχει μακράν από το αυτοκίνητο παραγωγής και στο εσωτερικό του. Τα καθίσματα είναι πλέον σε στιλ… Ferrari Daytona, ψηλά έχουν τοποθετηθεί νέες χειρολαβές και για την ψυχαγωγία του πληρώματος αυτό το Jeep έχει εφοδιαστεί με ηχοσύστημα, που συνοδεύεται από ηχεία της Alpine και ενισχυτή της Rockford Fosgate!

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο