AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Mitsubishi: Έντονη εξατομίκευση μοντέλων παραγωγής

mitsubishi-entoni-exatomikefsi-montelon-paragogis-508036

Σε Έκθεση, που θα διεξαχθεί στο Τόκιο, ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα επιδείξει λιγότερο ή περισσότερο διαφοροποιημένα αυτοκίνητα παραγωγής. Πολλά απ’ αυτά είναι σχετικά εξωτικά για τα ευρωπαϊκά γούστα.

Η ιαπωνική εταιρεία επιδεικνύει το mini λεωφορείο Delica, που διαθέτει τετρακίνηση και diesel κινητήρα όχι μόνο στο… αυστηρό μαύρο χρώμα (πρώτη φωτογραφία), σε μία έκδοση, η οποία ήταν το υπηρεσιακό όχημα της ομάδας rugby της Νέας Ζηλανδίας κατά το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019, αλλά και σε μία ρετρό εκδοχή, την οποία σχεδίασε ο Ιάπωνας τηλεοπτικός παραγωγός Tery Ito. Για ποιο λόγο; Αυτό είναι ένα… γιαπωνέζικο μυστικό. Ελπίζουμε μόνο, αυτός ο κύριος να μη σχεδιάζει να γυρίσει την ασιατική εκδοχή του “A-Team” και να θέλει να καταλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τα αυτοκίνητα της σειράς με το -εικονιζόμενο παρακάτω- πράσινο 4×4 λεωφορειάκι.

Εκτός αυτού, στην Έκθεση δίνουν επίσης το «παρών»: Μία στρατιωτική έκδοση, με off road ελαστικά, του Eclipse και ένα Outlander PHEV ως βοηθητικό όχημα αντιμετώπισης καταστροφών με δορυφορική κεραία για λήψη internet στην οροφή του.

Πραγματικά ξεχωριστό, όσο και περίεργο είναι το Mitsubishi eK Cross Wild Beast Concept, μία έκδοση του Kei-car (λιλιπούτειου οχήματος, δηλαδή) με περιπετειώδη εμφάνιση και σχάρα οροφής. Το κίτρινο χρώμα του (δείτε πάνω) και το “X” στο πλάι κάνει το υπερυψωμένο μοντέλο να δείχνει περισσότερο σαν όχημα “follow-me”, που συναντούμε σε αεροδρόμια και ο οδηγός του δίνει οδηγίες στους πιλότους αεροσκαφών. Η Mitsubishi θα παρουσιάσει αυτά τα οχήματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2020, που θα διεξαχθεί μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Makuhari.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο