AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Ένα mini Tesla Cybertrack τραβά μια κανονικών διαστάσεων Mercedes R-Class!

ena-mini-tesla-cybertrack-trava-mia-kanonikon-diastaseon-mercedes-r-class-508741

Ο Γερμανός κύριος Frank Sachsenhausen έχει πολύ καλές γνώσεις πάνω στο θέμα της επεξεργασίας της λαμαρίνας και κατασκεύασε στο παιδάκι του ένα μικρό Tesla Cybertrack. Το mini pick-up, όμως, έπρεπε να αναμετρηθεί με μία Mercedes R-Class και να την τραβήξει από τη θέση στάθμευσής της!

Το γεμάτο ακμές και επίπεδο Tesla Cybertrack έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής πολλούς ανθρώπους με την απλότητα του σχεδίου να κατασκευάσουν λιλιπούτεια αντίγραφά του. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ήδη πολλές προσπάθειες τρισδιάστατης εκτύπωσης των μερών του, καθώς και αντίγραφά του από την εταιρεία Lego, τα οποία έχουν τύχει στο εξωτερικό ήδη μεγάλης αποδοχής. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και οι… μάστορες, που φτιάχνουν τις δικές τους προτάσεις, όπως ο παραπάνω κύριος, που προχώρησε στην κατασκευή ενός μικρού Cybertrack, το οποίο είναι -φυσικά- αμιγώς ηλεκτροκίνητο.

Ο Frank Sachsenhausen εργάζεται στην εξειδικευμένη σε ανάλογες εργασίες “GTA Sheet Metal” και, ως ενθουσιώδης κατασκευαστής, δεν μπόρεσε να αρνηθεί στο γιό του τη δημιουργία ενός cool Tesla Cybertrack. Πήρε απλώς το ηλεκτροκίνητο kart του μικρού και το μετέτρεψε σε ένα πολύ μικρό Cybertrack.

Το μικρό Cybertrack ρυμούλκησε μία πραγματική Mercedes R-Class

Όπως το κανονικών διαστάσεων πρότυπο, έτσι και το συρρικνωμένο Cybertrack κλήθηκε σε μία σκληρή δοκιμασία, τη ρυμούλκηση δηλαδή ενός άλλου οχήματος. Από τη στιγμή, που το αυθεντικό Cybertrack ρυμούλκησε κατά την παρουσίασή του στα τέλη του προηγούμενου Νοεμβρίου στο Los Angeles ένα Ford F-150, το αυτοκινητάκι του νεαρού έπρεπε να κάνει κάτι αντίστοιχο: Να πάρει το… βάπτισμα του πυρός, ρυμουλκώντας μία πραγματική Mercedes R-Class.

Η R-Class ζυγίζει κενή τουλάχιστον 2,1 τόνους και κατά τη ρυμούλκησή της ήταν άδεια. Ο κινητήρας της δε βρισκόταν σε λειτουργία και το κιβώτιο ταχυτήτων της ήταν στη «νεκρά».

Μικρός -ηλικιακά- οδηγός, μεγάλη επίδοση

Αφότου ο γιος του Sachsenhausen πάρκαρε το μικρό του Cybetrack πίσω από την R-Class, ξεκίνησε με μεγάλη προσοχή προς τα εμπρός υπό τις συνεχείς οδηγίες του πατέρα του. Το σκοινί ρυμούλκησης τεντώθηκε και η R-Class μετακινήθηκε κανονικά. Το μικρό Cybertrack δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρυμουλκήσει τη βαριά Mercedes. Έπειτα από μερικά μέτρα, ο νεαρός σταμάτησε το mini pick-up του και ο πατέρας του όρμησε στην R-Class για να τη σταματήσει, καθώς εκείνη είχε ήδη αποκτήσει μία μικρή -έστω- ταχύτητα.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο