AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Πώς κάνουν οι πιλότοι της F1 διακοπές το χειμώνα;

pos-kanoun-oi-pilotoi-tis-f1-diakopes-to-cheimona-510665

Η Formula 1 κάνει τώρα διάλειμμα και οι οδηγοί των μονοθεσίων εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, που τους δίνεται, για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Στο Twitter, στο Instagram κτλ. τα αστέρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού παρελαύνουν, δείχνοντάς μας τι κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές, που οι πιλότοι της Formula 1 έπρεπε να περνούν το μισό χειμώνα στις πίστες, ώστε να δοκιμάζουν τη νέα τεχνολογία των αυτοκινήτων τους. Βλέπετε, τα σχέδια εξοικονόμησης πόρων των ομάδων έχουν φροντίσει εδώ και καιρό έτσι, ώστε το διάλειμμα ανάμεσα στις σεζόν των διοργανώσεων να είναι ένα πραγματικό διάλειμμα. Μόνο οι μηχανικοί είναι υποχρεωμένοι να συνεχίζουν την εργασία τους στα εργοστάσια, προκειμένου τα νέα αυτοκίνητα να είναι εγκαίρως έτοιμα.

Μέχρι το κάθε ραντεβού, που ορίζει ο ένας ή ο άλλος σπόνσορας, οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Κατά την επιλογή του προορισμού των διακοπών τους υπάρχουν δύο επιλογές: Είτε θα πάνε κάπου στο νότιο ημισφαίριο για μπάνια, είτε θα βρεθούν στα βουνά για να κάνουν σκι. Για πολλούς, το ιδανικό μέρος είναι εκεί, που δε θα τους αναγνωρίζουν οι φανατικοί φίλοι της Formula 1.

Ένεση αδρεναλίνης ακόμα και στο διάλειμμα των αγώνων

Ο Charles Leclerc έμεινε, για παράδειγμα, μετά από το φινάλε της σεζόν στο Abu Dhabi για λίγες μέρες ακόμη στο Dubai. Μάλιστα, βρέθηκε ακόμα και στον ουρανό του εμιράτου της ερήμου, πηδώντας από ένα αεροπλάνο. Ήταν, μάλιστα, το πρώτο άλμα με αλεξίπτωτο της ζωής του! Ο πιλότος του εν λόγω αεροσκάφους δήλωσε πως την επόμενη φορά ο Μονεγάσκος θα δοκιμάσει το άλμα του εντελώς μόνος του.

Από την πλευρά του, ο Lewis Hamilton ξεκίνησε και το χειμώνα του με μπόλικη ταχύτητα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής άλλαξε με τον παλιόφιλό του, Valentino Rossi, οχήματα! Ο μεν Ιταλός οδήγησε το ασημένιο βέλος, ενώ ο Βρετανός βρέθηκε στη σέλα της Yamaha, που συμμετέχει στο MotoGP! Μάλιστα, και οι δύο έδειχναν τόσο άνετοι, σαν να μην είχαν κάνει ποτέ κάτι άλλο στη ζωή τους. Μετά από αυτήν την εκδήλωση, ο Hamilton πήγε στα βουνά για να κάνει σκι. Έτσι, για να μην πει πως δε θα ασχοληθεί με την ταχύτητα…

Χάρη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού (και όχι μόνο αυτοί) παρέμειναν κοντά στα είδωλά τους κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών. Άλλωστε, οι πιο πολλοί από τους αγωνιζόμενους συνηθίζουν να στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτές μέσω Instagram, Twitter κτλ. Για να κάνουμε, λοιπόν, κι εμείς λιγότερο το χρόνο αναμονής έως την έναρξη της καινούργιας σεζόν, σας δείχνουμε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες των σταρ της Formula 1 τον τελευταίο καιρό. Καλή διασκέδαση!

Lando Norris και Carlos Sainz Jr

Valtteri Bottas

Romain Grosjean

Kevin Magnussen

Daniel Ricciardo

Max Verstappen

Kimi Räikkönen

Daniil Kvyat

George Russell

Sergio Perez

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο