AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Η Nissan αναπτύσσει τις δεξιότητες των εργαζομένων της σε ένα νέο τεχνολογικό κέντρο στις Η.Π.Α.

i-nissan-anaptyssei-tis-dexiotites-ton-ergazomenon-tis-se-ena-neo-technologiko-kentro-stis-i-p-a-608406

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν για να διδάξουν στους εργαζόμενους πώς να συναρμολογήσουν τον ολοκαίνουριο κινητήρα V6 των 3.8 λίτρων, που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Nissan Frontier του 2020.

Τα μαθήματα έχουν και επισήμως ξεκινήσει στο νέο περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης της Nissan στο Decherd του Tennessee, όπου οι εργαζόμενοι στη γραμμή συναρμολόγησης μαθαίνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατασκευή των κινητήρων των μελλοντικών οχημάτων της Nissan. Ένας από τους πρώτους στόχους του κέντρου εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους εργαζόμενους στη συναρμολόγηση της «καρδιάς» της επόμενης γενιάς του Frontier, ενός ολοκαίνουργιου, πανίσχυρου κινητήρα V6 3.8 λίτρων που θα «ενσωματωθεί» στο Nissan Frontier του 2020.

Η επένδυση της Nissan ενισχύει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων, με εξειδίκευση στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας κατασκευής. Το Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Nissan Decherd είναι μια εγκατάσταση 1.950 τμ, που βρίσκεται στο υπάρχον συγκρότημα συναρμολόγησης του κινητήρα της Nissan. Διαθέτει 13 εκπαιδευτικούς χώρους με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης περίπου 200 εργαζομένων, στους τομείς της παραγωγής, της μηχανικής και της συντήρησης του κινητήρα.

«Τα προγράμματα που προσφέρονται στο εκπαιδευτικό κέντρο του Decherd, αποδείχθηκαν αναπόσπαστο κομμάτι για τη δημιουργία του ολοκαίνουριου κινητήρα V6», δήλωσε ο Brian Sullivan, αντιπρόεδρος της Nissan North America Inc.

Βίντεο με το νέο τεχνολογικό κέντρο της Nissan στις Η.Π.Α, είναι διαθέσιμο στο

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο