AUTOTYPOS BY QUATTRORUOTE

Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας E-Class και άλλες σημαντικές παρουσιάσεις

pagkosmia-premiera-tis-neas-e-class-kai-alles-simantikes-parousiaseis-608658

Έπειτα από την ανακοίνωση των ελβετικών αρχών για την ακύρωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020, ως μέτρο ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει ψηφιακά τα νέα μοντέλα της.

Η συνέντευξη Τύπου των Ola Källenius, Britta Seeger και Markus Schäfer με την ευκαιρία της παγκόσμιας πρεμιέρας της νέας E-Class, θα μεταφερθεί σε στούντιο της Στουτγάρδης και θα μεταδοθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 09:45 ώρα Ελλάδος.

Εκτός από την ανανεωμένη και αναβαθμισμένη Ε-Class, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στο διαρκή εξηλεκτρισμό των μοντέλων της Mercedes-Benz, με την παρουσίαση νέων μελών της οικογένειας των υβριδικών compact αυτοκινήτων της μάρκας, καθώς και μοντέλων με ενσωματωμένο σύστημα ISG και τεχνολογία 48 Volt.

Ακόμα ένα ψηφιακό highlight είναι η συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και της Αειφορίας που αποτελούσε μέρος του προγράμματος της Mercedes-Benz στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα πραγματοποιηθεί σε στούντιο. Τη συζήτηση θα διεξάγουν οι Markus Schäfer (Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG και Υπεύθυνος της Mercedes-Benz AG για την Έρευνα & Εξέλιξη των Mercedes-Benz Cars), Toto Wolf (Team Principal & CEO of Mercedes-AMG Petronas Formula One Team), Lewis Hamilton (έξι φορές Παγκόσμιος ΠρωταθλητήςFormula 1 της ομάδας Mercedes-AMG Petronas) και Nyck de Vries (από τη Mercedes-Benz EQ Formula E Team), οι οποίοι θα αναφερθούν στην αειφορία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και τη μεταφορά της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας στην εξέλιξη των οχημάτων παραγωγής.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο