ECO CARS

Δείτε την παρουσίαση του νέου Volkswagen ID.4 GTX

deite-tin-parousiasi-tou-neou-volkswagen-id-4-gtx-618378

Η Volkswagen αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο ID.4 GTX, παρουσιάζοντας το πρώτο της σπορ ηλεκτρικό μοντέλο, που έρχεται να προστεθεί στην κορυφή της ID. γκάμας.

Παράλληλα, λανσάρει ένα νέο προϊοντικό brand, το GTX, που συνεχίζει την ένδοξη ιστορία των GTI και GTE, στην ηλεκτρική εποχή. Η παγκόσμια πρεμιέρα του ID.4 GTX θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο την Τετάρτη 28 Απριλίου, στις 18.00’ ώρα Ελλάδας, εδώ:

 

«Το GTX δημιουργήθηκε για να προσθέσει ευφυή, σπορ χαρακτήρα στην ηλεκτροκίνηση. Τα γράμματα GT έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και έχουν ταυτιστεί με την οδηγική απόλαυση. Η προσθήκη του “X”, δημιουργεί τη γέφυρα με την αυτοκίνηση του μέλλοντος», δήλωσε ο κ. Klaus Zellmer, Μέλος του Δ.Σ. της Volkswagen για το Marketing και τις Πωλήσεις.

Τα GTX μοντέλα θα είναι εστιασμένα στις επιδόσεις και το design. Ένας δεύτερος ηλεκτροκινητήρας, αυτή τη φορά στον μπροστινό άξονα, προσφέρει ηλεκτρική τετρακίνηση στη γκάμα ID., σχεδιασμένη για κορυφαίο βαθμό ενεργειακής απόδοσης Μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενεργοποιείται ο πρόσθετος ηλεκτροκινητήρας, όταν απαιτούνται υψηλές επιδόσεις ή ισχυρή πρόσφυση. Υπάρχει η δυνατότητα και μόνιμης εμπλοκής του, στην επιλεγόμενη από τον οδηγό κατάσταση “Traction”. Επιπλέον σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες και μία ξεχωριστή φωτιστική υπογραφή, υπογραμμίζουν την παρουσία των μοντέλων GTX στην κορυφή της γκάμας.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο