ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ολοκληρώθηκε το shakedown – Τα σχόλια των οδηγών

oloklirothike-to-shakedown-ta-scholia-ton-odigon-623624

Ολοκληρώθηκε το shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με τον Kalle Rovanperä να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο. Ο Thierry Neuville σημείωσε τον δεύτερο χρόνο γενικής κατάταξης και ο Ott Tänak τον τρίτο. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, με λάσπη και αρκετά γλιστερά σημεία.

1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA

«Θύμιζε περισσότερο ράλλυ RAC. Οι συνθήκες δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Θα προσπαθήσουμε να κρίνουμε την πρόσφυση. Δεν έχουμε κάνει δοκιμές σε συνθήκες σαν αυτές».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN

«Είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι στην Ουαλία. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο, όμως θα είναι πολύ δύσκολα».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE

«Δεν περιμέναμε τέτοιες συνθήκες. Οι αναγνωρίσεις ήταν πολύ δύσκολες. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τον καιρό τις επόμενες ημέρες. Ελπίζουμε να είναι καλύτερα».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN

«Δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετικά. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Το βάθρο είναι πάντοτε ένας στόχος για εμάς. Θα δούμε τι θα συμβεί».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA

«To shakedown ήταν αρκετά λασπωμένο. Ελπίζουμε πως θα είναι ένα στεγνό και κανονικό Ράλλυ Ακρόπολις».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON

«Δεν έβλεπα πολλά στις αναγνωρίσεις, λόγω της ομίχλης. Το shakedown ήταν λασπωμένο, όμως δεν ήταν τόσο κακό. Υπήρχε περισσότερη πρόσφυση από ό,τι περιμέναμε, ακόμη και με τα σκληρά ελαστικά».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA

«Ορισμένες ειδικές διαδρομές είναι πολύ κακές. Είχαμε ένα μικρό θέμα με το αυτοκίνητο, θα το δούμε στο σέρβις. Οι συνθήκες δεν είναι φυσιολογικές για Ελλάδα».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL

«Δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Η διαδρομή ήταν πολύ γλιστερή. Θα είναι μια πρόκληση, επειδή οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές από ειδική σε ειδική».

7 PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE

«Δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Αν παραμείνει έτσι, θα είναι δύσκολα. Δεν περιμένω η κατάσταση να βελτιωθεί».

9 ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ/FRED MICLOTTE

«Πολύ δύσκολο και γλιστερό shakedown. Ήδη είχαμε μια μικρή έξοδο σε αριστερή στροφή».

20 ANDREAS MIKKELSEN/ELLIOTT EDMONDSON

«Οι συνθήκες στις αναγνωρίσεις ήταν πολύ δύσκολες. Ο αγώνας δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα, πρέπει να είσαι έξυπνος. Ελπίζω πως ο καιρός θα βελτιωθεί. Έχουμε ένα πρωτάθλημα να κυνηγήσουμε».

21 MADS OSTBERG/TORSTEIN ERIKSEN

«Αυτές είναι διασκεδαστικές συνθήκες. Μου άρεσε αυτή η διαδρομή. Πρέπει να προστατεύσουμε τα μαλακά ελαστικά, εδώ απλά ελέγχουμε τα πάντα».

22 MARCO BULACIA/MARCELO OHANNESIAN

«Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτές τις συνθήκες. Είδαμε στο shakedown πως θα είναι οι ειδικές διαδρομές. Θα είναι πρόκληση».

23 NIKOLAY GRYAZIN/KONSTANTIN ALEKSANDROV

«Ήταν καλά, πέραν του γεγονότος ότι είχαμε ένα σβήσιμο και χάσαμε περίπου 7 δευτερόλεπτα. Πρέπει να οδηγήσουμε περισσότερο αυτό το αυτοκίνητο. Ήταν δύσκολο με την σκληρή γόμα. Θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας κατά τη διάρκεια του αγώνα».

28 OLIVER SOLBERG/AARON JOHNSTON

«Ήταν απαιτητικό. Υπήρχε περισσότερη πρόσφυση στην αρχή, όμως στην άσφαλτο είχαμε μισό τετ-α-κε. Έχουμε τα σκληρά ελαστικά, οπότε είμαστε εντάξει. Θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές στο στήσιμο του αυτοκινήτου».

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο