ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

COSMOTE 5G Athens Stage: H φιέστα εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

cosmote-5g-athens-stage-h-fiesta-ekkinisis-tou-eko-rally-akropolis-2021-623981

Όταν το υπερθέαμα συναντά τις υπερυψηλές ταχύτητες του δικτύου COSMOTE 5G, σε έναν αγώνα του WRC που φέρει το ιστορικό όνομα του «Ακρόπολις» και φέρει ως φόντο το εμβληματικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι μόνο εντυπωσιακό. Είναι συνάμα και μοναδικό!

Η πρώτη χρονομετρημένη ειδική διαδρομή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021, βαφτίστηκε «COSMOTE 5G Athens Stage» και έτυχε της προσοχής 500 εκατ. τηλεθεατών απ’ όλο τον κόσμο και όσων παρευρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, σε μία ιδιαίτερη φιέστα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η τελετή εκκίνησης του αγώνα πραγματοποιήθηκε – ως είθισται για τα τελευταία ράλλυ Ακρόπολις – στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης όπου 48 διεθνή και ελληνικά πληρώματα έλαβαν σημαία εκκίνησης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο της FIA Jean Todt και άλλους επίσημους. Το κοινό έδωσε δυναμικό «παρών» στην έναρξη της πρώτης χρονομετρημένης ασφάλτινης ειδικής διαδρομής «COSMOTE 5G Athens Stage» συνολικού μήκους 0,98 χλμ., που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Κατά την διάρκεια της super ειδικής στο κέντρο της Αθήνας, οι συνδρομητές της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση στην VIP area τις προσπάθειες των οδηγών. Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ειδικής διαδρομής, οι θεατές θαύμασαν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο εσωτερικό της πλατείας Συντάγματος – σε καθεστώς parc fermé – όπου και παρέμειναν σταθμευμένα καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας. Παράλληλα, όσοι παρευρέθηκαν στον χώρο εκεί, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της COSMOTE και να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις.

«Το “COSMOTE 5G ATHENS STAGE” ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Μια εντυπωσιακή διαδρομή στην καρδιά της Αθήνας που συνδύασε για πρώτη φορά έναν από τους σημαντικότερους αγώνες ταχύτητας με την ταχύτερη τεχνολογία κινητής των τελευταίων ετών, το COSMOTE 5G. Είναι χαρά και τιμή μας να στηρίζουμε σημαντικά γεγονότα που προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Επιπλέον, η COSMOTE στήριξε με επιτυχία τον παγκόσμιο τελικό eSports του WRC που διοργανώθηκε μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021», σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για αγώνες ράλλυ WRC εικονικής πραγματικότητας που για πρώτη φορά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα με την συμμετοχή εγχώριων και αλλοδαπών παικτών, κάποιων εξ’ αυτών, διεθνούς φήμης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, πως το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την παράδοση και την καλή φήμη που το συνοδεύει, προσμέτρησε στην βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) έπειτα από απουσία 8 ετών. Η CΟΣΜΟΤΕ στήριξε ως

Μεγάλος Χορηγός τη διοργάνωση, θέλοντας να συμβάλλει σε αυτή την εθνική προσπάθεια ανάδειξης της χώρας μας που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως 12 Σεπτεμβρίου, σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα, με τερματισμό την πόλη της Λαμίας. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τα κανάλια COSMOTE Sport προσέφεραν σε όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας, υψηλού επιπέδου τηλεοπτική κάλυψη μεταδίδοντας ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα συνέβησαν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού 4ημέρου, αλλά και πριν από αυτό, με ιστορικά θέματα και συνεντεύξεις ανθρώπων που συμμετείχαν σε παλαιότερα ράλλυ Ακρόπολις. Tο COSMOTE 5G είναι το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%. Στα δε μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τις απεριόριστες δυνατότητες του COSMOTE 5G μπορούν να απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ενώ σε συγκεκριμένες περιοχές οι μέγιστες ταχύτητες ξεπερνούν το 1Gbps.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο