ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ράλλυ Ακρόπολις: Τρία Hyundai στις τρεις πρώτες θέσεις

rally-akropolis-tria-hyundai-stis-treis-protes-theseis-641983

Η Hyundai πέτυχε το πρώτο τριπλό βάθρο στην ιστορία της στο Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Thierry Neuville σημείωσε την πρώτη του νίκη την τρέχουσα σεζόν. Δεύτερος τερμάτισε ο Ott Tanak και τρίτος ο Dani Sordo. Ο Ott Tanak σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη Wolf Power Stage.

Οι δηλώσεις των οδηγών:

Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Δύσκολη σεζόν, είναι ανακούφιση αυτή η νίκη, αλλά το σημαντικότερο είναι το “1-2-3” για την ομάδα. Ιστορική στιγμή για όλους».

Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Εξαρτάται από το στόχο. Αν θες να παλέψεις για το Πρωτάθλημα η απόφαση της ομάδας είναι λάθος, από την πλευρά των δημοσίων σχέσεων είναι σωστή. Εγώ θέλω να παλέψω για το Πρωτάθλημα. Κρίμα που είχαμε πρόβλημα με το υβριδικό σύστημα την Παρασκευή και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Dani SORDO / Candido CARRERA

«Σταθήκαμε τυχεροί, εγκατέλειψαν πολλοί. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για αυτό το “1-2-3”. Το άξιζαν! Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικο για τους ανθρώπους της Hyundai. Ας τερματίσουμε και ας το γιορτάσουμε».

Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS

«Αυτός ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμάς. Προοδεύουμε με κάθε ράλλυ. Ευχαριστώ την ομάδα και τους μηχανικούς, έκαναν καταπληκτική δουλειά. Το ότι είμαστε εδώ το χρωστάμε σε αυτούς. Ευχαριστώ πολύ».

Craig BREEN / Paul NAGLE

«Το τελευταίο κομμάτι της ειδικής ήταν πολύ σκληρό. Σε όλο τον αγώνα δεν κάναμε λάθος, μείναμε στο μέσο του δρόμου, αλλά σταθήκαμε άτυχοι την Παρασκευή».

Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Είχαμε ένα θέμα πριν από την εκκίνηση. Έχασα τη συγκέντρωσή μου, είχαμε μια μικρή έξοδο και ξεζαντάρισε το ελαστικό.  Ήταν λάθος μου, κοίταζα τα όργανα. Πρέπει να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα».

Emil LINDHOLM / Reeta HÄMÄLÄINEN

«Η νίκη ήρθε λόγω της ταχύτητάς μας, και όχι λόγω προβλημάτων των άλλων. Είμαι πολύ χαρούμενος,. Γνωρίζαμε ότι μπορεί να πάει καλά, αλλά υπάρχει πάντα μεγάλο ρίσκο σε αυτό τον αγώνα. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα. Μας έδωσαν ένα τέλειο αυτοκίνητο».

Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN

«Νομίζω δε θα είναι ο καλύτερος χρόνος, οι υπόλοιποι θα είναι πολύ γρήγοροι. Έπρεπε να πιέσω ακόμα και στα δύσκολα κομμάτια, θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό ήταν ένα από τα χειρότερά μου ράλλυ. Όπως και για την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Είναι ώρα επιστροφής στο σπίτι και ξεκούρασης».

Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Οι γραμμές ήταν στενές. Η διαδρομή θα είναι ταχύτερη για όσους ακολουθούν. Εγώ έκανα την προσπάθειά μου».

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο