ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Αυγενάκης στο Autotypos.gr για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε το καλύτερο «Ράλλυ των Θεών»

avgenakis-sto-autotypos-gr-gia-to-eko-rally-akropolis-eimaste-etoimoi-na-diorganosoume-to-kalytero-rally-ton-theon-641684

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στην ιστορία του WRC το Ράλλυ Ακρόπολις. Το «ράλλυ των Θεών» ξεκινά την Πέμπτη το απόγευμα με μια υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ.

Ανδρέας Ντίνης

Με αφορμή λοιπόν την έναρξη ενός εκ των μεγαλύτερων event του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δήλωσε στο Autotypos.gr: «Είμαστε πλέον μονάχα λίγες ώρες πριν από την πραγμάτωση, για 2η συνεχή χρονιά, ενός μεγάλου μας ονείρου, που όταν το εμπνευστήκαμε πριν από τρία χρόνια, αρκετοί ήταν επιφυλακτικοί απέναντί μας και τώρα μας συγχαίρουν. Βέβαια, αυτά τα τρία χρόνια στο τιμόνι του Αθλητισμού, έχουμε αποδείξει ότι μας αρέσουν τα δύσκολα!

Επανακαθιερώσαμε, αναγεννήσαμε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ως το μεγαλύτερο event μηχανοκίνητου αθλητισμού στο διεθνές καλεντάρι. Το διοργανώσαμε άρτια πέρσι, αποδείξαμε στη διεθνή κοινότητα ότι μπορεί να μας εμπιστευτεί, η εγχώρια αγορά εμπιστεύεται την Κυβέρνησή μας και φιλοδοξούμε να είναι καλύτερη από κάθε προηγούμενη η φετινή διοργάνωση.

Με εκκίνηση στην εντυπωσιακή υπερειδική ΕΚΟ Super Special Stage, στο μεταμορφωμένο σε πίστα υψηλών απαιτήσεων κεντρικό στάδιο στο ΟΑΚΑ.

Οι θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν 69 πληρώματα, με τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου, σε ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει διοργανωθεί.

Η πίστα που κατασκευάστηκε θα μαγέψει τους φίλους του μηχανοκίνητου και φυσικά έχουμε ήδη προγραμματίσει την αξιοποίησή της για μία ολόκληρη εβδομάδα, με κεντρικό θέμα μας την οδηγική ασφάλεια.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα συνεχιστεί 09/09 με τις ειδικές στο Λουτράκι και το σαββατοκύριακο (10-11/09) στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας, με επίκεντρο και στρατηγείο το Service Park στη Λαμία, προσδίδει παγκόσμια προβολή, με τουριστικά και φυσικά οικονομικά οφέλη, στη χώρα μας:

Θα φιλοξενήσουμε 527 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, φωτογράφους και τεχνικούς από 32 χώρες και από τις 5 ηπείρους (Αργεντινή, Καναδά, Μεξικό, Βολιβία, Κίνα, Ιαπωνία, Λίβανο, Κένυα, Ν. Ζηλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Εσθονία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Τσεχία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Κύπρο, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Φινλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Ρωσία, Λιθουανία, Λετονία, Ιρλανδία),

Το τηλεοπτικό σήμα θα δοθεί σε 150 χώρες και οι τηλεθεατές θα ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια.

Κι ακόμα, εμπλουτίζουμε την τόσο σπουδαία διοργάνωση με

τον παγκόσμιο τελικό του esports WRC (στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη στις 5 μ.μ., ως «ορεκτικό» της υπερειδικής)

το Safety Truck της διοργάνωσης, τους προσομοιωτές οδήγησης και τα ισχυρά μηνύματα Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς στο Village Park του ΟΑΚΑ.

Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε το καλύτερο «Ράλλυ των Θεών». Η οργανωτική ομάδα είναι η πιο έμπειρη και ισχυρή και το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στην άριστη συνεργασία με όλους τους συντελεστές:

τους πολύτιμους χορηγούς μας και γενικά τις αποτελεσματικές συνέργειες με την αγορά, ώστε το μεγαλύτερο ποσοστό του κόστους να καλύπτεται από

  • ιδιωτικά κεφάλαια,
  • την ΕΛ.ΑΣ,
  • την Πυροσβεστική,
  • το ΕΚΑΒ,
  • τον Ερυθρό Σταυρό,
  • την τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού
  • και τους εκατοντάδες καταρτισμένους εθελοντές μας.

Η ομάδα, το όραμα, η πίστη στην πραγμάτωσή του, η ατελείωτη δουλειά όλων και η αποτελεσματική οργάνωση θα αποφέρει το μέγιστο δυνατό όφελος σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια».

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο