ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα παρουσιαστεί το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα;

Το 2023 αποτελεί την τρίτη συνεχή χρονιά όπου η Toyota Ελλάς συνεργάζεται με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μία από τις πιο εμβληματικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο. Το φετινό Ακρόπολις θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές, με 307 συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα. Η Toyota επενδύει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεσμεύεται για την ανάπτυξη αναβαθμισμένων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες των αγώνων. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και εμπειρία που αποκομίζει η εταιρεία, συμβάλουν στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των επιβατικών της αυτοκινήτων. Απτό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί το νέο υβριδικό Toyota C-HR, το ανατρεπτικό concept αυτοκίνητο με την εντυπωσιακή σχεδίαση, που πήρε σάρκα και οστά και παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιούνιο.

Χάρη στην συνεργασία της Toyota με το Ράλλυ Ακρόπολις, οι θεατές που θα βρεθούν στην Πλατεία Νερού στις 07/9 του 2023, για την EKO SUPER SPECIAL STAGE, θα  έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια πρώτη γνωριμία και παρουσίαση στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα όχημα προπαραγωγής που θα ταξιδέψει από το εξωτερικό ειδικά για εκείνη τη βραδιά και θα προβληθεί σε ειδική, προνομιακή θέση μέσα στη διαδρομή της υπερειδικής, με σκοπό να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Συνολικά, η Toyota Ελλάς αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την άκρως επιτυχημένη επιστροφή του θρυλικού Ράλλυ Ακρόπολις, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC), και συντάσσεται ως ουσιαστικός αρωγός του θεσμού, κι όχι απλός χορηγός, από το 2021 μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη γνωριμία με το νέο υβριδικό C-HR

Η Toyota επενδύει στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεσμεύεται για την ανάπτυξη αναβαθμισμένων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες των αγώνων. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και εμπειρία που αποκομίζει η εταιρεία, συμβάλουν στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των επιβατικών της αυτοκινήτων. Απτό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί το νέο υβριδικό Toyota C-HR, το ανατρεπτικό concept αυτοκίνητο με την εντυπωσιακή σχεδίαση, που πήρε σάρκα και οστά και παρουσιάστηκε επίσημα τον Ιούνιο. Χάρη στην συνεργασία της Toyota με το Ράλλυ Ακρόπολις, οι θεατές που θα βρεθούν στην Πλατεία Νερού στις 07/9 του 2023, για την EKO SUPER SPECIAL STAGE, θα  έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια πρώτη γνωριμία και παρουσίαση στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα όχημα προπαραγωγής που θα ταξιδέψει από το εξωτερικό ειδικά για εκείνη τη βραδιά και θα προβληθεί σε ειδική, προνομιακή θέση μέσα στη διαδρομή της υπερειδικής, με σκοπό να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Συνολικά, η Toyota Ελλάς αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την άκρως επιτυχημένη επιστροφή του θρυλικού Ράλλυ Ακρόπολις, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA (WRC), και συντάσσεται ως ουσιαστικός αρωγός του θεσμού, κι όχι απλός χορηγός, από το 2021 μέχρι και σήμερα.

Η προσφορά της Toyota στο Ράλλυ Ακρόπολις

Όπως και τις τρεις προηγούμενες χρονιές, η Toyota Ελλάς θα υποστηρίξει τη διοργάνωση, προσφέροντας αυτοκίνητα του του στόλου της και του δικτύου συνεργατών της, ώστε να καλυφτούν οι ανάγκες της οργανωτικής επιτροπής. Περισσότερα από 40 οχήματα θα διατεθούν για να αξιοποιηθούν σε θέσεις-κλειδί, μεταξύ αυτών, για πρώτη φορά, και το αυτοκίνητο «0» του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ένα ειδικά διαμορφωμένο Toyota GR Yaris θα φέρει το σήμα «0» στις πόρτες του και θα είναι το τελευταίο όχημα ελέγχου του διοργανωτή πριν την έναρξη της κάθε ειδικής που φροντίζει τόσο για την ασφάλεια των πληρωμάτων όσο και θεατών.

Παράλληλα, μία εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του δικτύου της θα είναι στη διάθεση της διοργάνωσης. Η Οργανωτική Επιτροπή και η FIA, αναγνωρίζοντας ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτει η συγκεκριμένη ομάδα σε θέματα υβριδικής τεχνολογίας θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, απηύθυνε κάλεσμα για τη συμμετοχή της, στο πλαίσιο των υβριδικών συστημάτων που αξιοποιούν από πέρσι τα οχήματα Rally1 των αγωνιστικών ομάδων.

Τέλος, η Toyota Ελλάς, εστιάζοντας στην προώθηση της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, επιδιώκει έμπρακτα την εφαρμογή τους και στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μέσω της πρωτοβουλίας «Toyota Clean Mountain Race», η Toyota Ελλάς ενθαρρύνει για μία ακόμα χρονιά όλους τους συμμετέχοντες στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις να διατηρήσουν τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, συλλέγοντας τα απορρίμματα τους που θα προκύψουν στο πλαίσιο της παρακολούθησης των ειδικών διαδρομών. Έτσι, η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντικά στοχευμένη πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης ‘In the Loop’ και φυσικά την Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να υπενθυμίσει στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να αφήσουν, μετά το τέλος κάθε ειδικής διαδρομής, τα βουνά καθαρά από απορρίμματα.