MOTOTYPOS

The war machine!

the-war-machine-618445

Ο Δημήτρης Διατσίδης δοκιμάζει στην πίστα των Μεγάρων τη νέα Yamaha ΜΤ-07 και για την ασφάλεια του επιλέγει κράνος Shoei NXR Equate TC-10 και φόρμα IXS RS-800.

Shoei NXR Equate TC-10: Ολοκαίνουργιο κράνος της Ιαπωνικής εταιρείας που ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά τόσο στον τομέα της άνεσης όσο και στον τομέα της ασφάλειας και έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρολό την εμπορική επιτυχία της Shoei.Κατασκευάζεται από Advanced Integrated Matrix+ (AIM+ πολλαπλές στρώσεις fiberglass και οργανικών ινών ) ενώ το εσωτερικό του κελύφους ΕPS είναι διπλής πυκνότητας με διαφορετικές διαβαθμίσεις απορρόφησης κρούσης. Χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική σχεδίαση το νέο ΝΧR είναι εξαιρετικά σταθερό ακόμη και στις πολύ υψηλές ταχύτητες. Διαθέτει νέο εξελιγμένο σύστημα αερισμού που δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες στον αναβάτη ακόμη και σε πολύωρη χρήση. Η επένδυσή του είναι επανασχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει απόλυτη εφαρμογή και άνεση και σαφώς είναι αντιαλλεργικη. Το νέο Shoei NXR διαθέτει επίσης ειδικά μαξιλαράκια στα αυτιά για μείωση του θορύβου,E.Q.R.S (σύστημα ασφαλής αφαίρεσης του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος ) και αγωνιστικού τύπου 2D κούμπωμα. Συνοδεύεται από επιρρίνιο ,υποσιάγωνο, τσάντα μεταφοράς ενώ υπάρχουν διαθέσιμα σειρά εσωτερικών τμημάτων για προσωπική ρύθμιση και άψογη εφαρμογή.

Φόρμα IXS RS-800: Κατασκευασμένη από εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή δέρμα αγελάδας, εργονομική, σπορ εφαρμογή (Race-Cut-System RCS). Αφαιρούμενη, αναπνεύσιμη επένδυση Coolmax® (πλένεται ξεχωριστά). Ελαστικά σημεία για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, προστατευτικά ώμου και αγκώνα με χρωματιστά ένθετα τα οποία αφαιρούνται και αλλάζονται πολύ εύκολα. Διπλό στρώμα δέρματος στους ώμους, τους αγκώνες, τους γλουτούς και τα γόνατα. Δοκιμασμένα προστατευτικά σύμφωνα με το EN 1621-3: 2018, επίπεδο 2 προστατευτικά impacTec στον ώμο (XTP-01), τον αγκώνα (XTP-02) και το γόνατο (XTP-02XL), τύπος δοκιμασμένος σύμφωνα με το EN 1621-1: 2012, επίπεδο 2.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο