MOTOTYPOS

Ταξίδι στο Nordkapp με SYM HD 300

taxidi-sto-nordkapp-me-sym-hd-300-621636

Ο Κων/νος Μητσάκης, ταξιδιωτικός αρθρογράφος και φωτογράφος, ολοκλήρωσε,  στη σέλα ενός scooter SYM HD 300, ένα ταξίδι 11.500 χλμ. με προορισμό το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης το Nordkapp στη Νορβηγία.

Στη διάρκεια των 25 ημερών του ταξιδιού “SYM NORDKAPP”, ο Έλληνας αναβάτης διέσχισε 14 κράτη (Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία), καταγράφοντας μοναδικές ιστορίες δρόμου.

Τα ειδυλλιακά σκανδιναβικά τοπία, οι ευρωπαϊκές μητροπόλεις με τα διαχρονικά μνημεία Ιστορίας και πολιτισμού, ο Αρκτικός Κύκλος, οι χιονοσκέπαστες Άλπεις και το διάσημο ακρωτήριο Nordkapp, αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία αναφοράς του “SYM NORDKAPP”.,

Χάρη στην άνεση, την οδική συμπεριφορά, τις επιδόσεις και την αξιοπιστία του SYM HD 300,  ταξίδεψε με ασφάλεια στους πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους, κινήθηκε σβέλτα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και οδήγησε με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, για να ολοκληρώσει έτσι με επιτυχία μια συναρπαστική ταξιδιωτική περιπέτεια στους δρόμους της Ευρώπης.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο