MOTOTYPOS

Τέσσερα νέα μοντέλα διπλής χρήσης από τη Voge Motorcycles

tessera-nea-montela-diplis-chrisis-apo-ti-voge-motorcycles-625013

Οι τέσσερις νέες αυτές μοτοσυκλέτες 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX, όλες προδιαγραφών Euro5, στοχεύουν σε ένα ευρύ κοινό προσφέροντας χαρακτηριστικά που τις κάνουν κατάλληλες για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην Ελλάδα, εντός και εκτός δρόμου, είναι πλούσια εξοπλισμένες και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Η νέα 300ACX είναι η Scrambler εκδοχή της modern classic 300AC με στόχο τους αναβάτες που προτιμούν το κλασσικό στυλ άλλα βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση.

Κύρια διαφορά σε σχέση με την έκδοση 300AC αποτελεί η χρήση τροχών με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης. Πάνω από τον προβολέα LED έχει τοποθετηθεί μια αεροδυναμική ζελατίνα, επίσης η στήριξη του πίσω φτερού και η βάση της πινακίδας κυκλοφορίας έχει μεταφερθεί στο υποπλαίσιο, από το ψαλίδι. O μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc αποδίδει 28,2Hp/8.500rpm, με υψηλές τιμές ροπής από τις χαμηλές στροφές. Προσφέρει επίσης γραμμική λειτουργία και σε συνδυασμό το κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων διευκολύνει την οδήγηση.

Το Χ στην VOGE 500DSX τονίζει τον χωμάτινο χαρακτήρα της έκδοσης, σε σχέση με την Street Adventure 500DS από την οποία προέρχεται. Η DSX είναι εφοδιασμένη με ακτινωτούς αλουμινένιους τροχούς και ελαστικά Off/Road Tourance της Metzeler (χωρίς αεροθάλαμο ), οι αναρτήσεις είναι της Kayaba, τα φρένα της Nissin και ηλεκτρονική μονάδα διαχείρισης (ψεκασμός – ανάφλεξη) είναι της Bosch. Το δικάναλο ABS έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, η οθόνη του πίνακα οργάνων είναι TFT και έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smart phone. H ζελατίνα του φέρινγκ ρυθμίζετε ως προς το ύψος χωρίς χρήση εργαλείου και υπάρχει στάνταρ πλαϊνό και κεντρικό σταντ. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος εν σειρά 500cc και αποδίδει 47Hp/8.500rpm κάτι που κάνει κατάλληλη την μοτοσυκλέτα και για αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2. Οι παραπάνω αλλαγές έφεραν στην επιφάνεια τον χαρακτήρα μιας πραγματικής On/Off Adventure μοτοσυκλέτας κατάλληλης, χωρίς περιορισμούς, για κάθε διαδρομή. Τέλος με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή ένα σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με τις βάσεις τους στην ειδική τιμή των 650€ (από 990€).

VOGE 650DS και VOGE 650DSX δύο αυθεντικά Enduro μοντέλα που αποτελούν πραγματικά εργαλεία για κάθε είδους (καθημερινή, ταξιδιωτική και χωμάτινη) χρήση. Κινητήρια μονάδα τους αποτελεί ένα υγρόψυκτο τετραβάλβιδο σύνολο στην πλέον σύγχρονη εξέλιξή του που με 2 ΕΕΚ και χωρητικότητα 652cc αποδίδει 48Hp/6.750rpm και ροπή 60Nm/5.500rpm, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και ελαστικότητα. Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό, που περιλαμβάνει αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμό Bosch, φωτισμό Full LED, οθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας, συνδεσιμότητα Blue Tooth, ρυθμιζόμενη ζελατίνα φέρινγκ, θύρα USB, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, heavy duty σχάρα αποσκευών, αλουμινένιες ζάντες 17” και 19”, δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης μέσω μπουτόν στο τιμόνι και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό. Βασικό σημείο διαφοροποίησης των δύο εκδόσεων αποτελούν οι τροχοί και τα ελαστικά. Σε κάθε περίπτωση οι ζάντες είναι αλουμινένιες, χυτές στο DS και ακτινωτές στο DSX, ενώ το κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί και διαφορετικού τύπου ελαστικά, Metzeler Tourance το DS και Pirelli Scorpion STR το DSX.  Όπως και για την 500DSX, με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή ένα σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με τις βάσεις τους στην ειδική τιμή των 750€ (από 1.050€).

Προτεινόμενες τιμές πώλησης
300ACX – 3.990€
500DSX – 6.395€
650DS – 6.995€
650DSX – 7.295€

Όλα τα μοντέλα της Voge Motorcycles καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας που προσφέρουν άτοκη εξόφληση σε 18 δόσεις (με πιστωτική κάρτα) ή έντοκα μέχρι 72 δόσεις.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο