MOTOTYPOS

H Triumph μπαίνει στη μάχη για τη μεσαία κατηγορία των adventure sport μοτοσυκλετών με τη νέα Tiger Sport 660

h-triumph-bainei-sti-machi-gia-ti-mesaia-katigoria-ton-adventure-sport-motosykleton-me-ti-nea-tiger-sport-660-625057
Η νέα Tiger Sport 660 είναι η πρόταση του κατασκευαστή από τη Μ. Βρετανία στην αναπτυσσόμενη μεσαία κατηγορία όπου θα δώσει τη μάχη των πωλήσεων απέναντι στην Yamaha Tracer 7, την Kawasaki Versys 650, την Honda NC750X την Suzuki V-Strom 650 και σε ένα βαθμό την F750GS της BMW.

Η καρδιά της νέας Tiger είναι ο εξαιρετικός τρικύλινδρος 660cc κινητήρας που φοράει η Trident 660 η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Από ότι βλέπουμε η νέα Tiger Sport 660 έχει επίσης κληρονομήσει και άλλα θετικά χαρακτηριστικά της Trident όπως οι μικρές διαστάσεις και το χαμηλό βάρος που προσφέρουν ευκολία στην οδήγηση και ευελιξία.
Σε σχέση με την Trident η Tiger Sport 660 είναι προσανατολισμένη σε χρήση και εκτός πόλης με το κατά 3 λίτρα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ που προσφέρει ελαφρά αυξημένη αυτονομία και και το μισό φέρινγκ με ζελατίνα που προσφέρει προστασία από τον άνεμο.
Νέα είναι και η οθόνη οργάνων TFT με ταχύμετρο στροφόμετρο και βενζινόμετρο στο επάνω μέρος και τις υπόλοιπες ενδείξεις (θερμοκρασία, ρολόι και ένδειξη ταχύτητας στο κιβώτιο) χαμηλότερα.
Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός ασφάλειας περιλαμβάνει δυο προγράμματα οδήγησης (Road και Rain), traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης, ABS και φώτα LED.
Κύρια χαρακτηριστικά της Tiger Sport 660
  • Η πιο ισχυρή μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της με ισχύ 81PS στις 10.250 σ.α.λ. και ροπή 64Nm στις 6.250 σ.α.λ
  • Kιτ μετατροπής σε εκδοση 35 kw (50PS) συμβατή για οδήγηση με δίπλωμα A2
  • Στενό πλάτος και χαμηλό ύψος σέλας στα 835χιλ
  • Ρεζερβουάρ 17 λίτρων για μέση αυτονομία που ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα
  • Ενσωματωμένες βάσεις για βαλίτσες που ειναι διαθέσιμες σαν αξεσουάρ.
  • Ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος ζελατίνα που ρυθμίζεται με το ένα χέρι ακόμα και κατά την οδήγηση
  • Περισσότερα από 40 αξεσουάρ ειδικά για την Tiger Sport 660
Η νέα Tiger Sport 660 θα ειναι διαθέσιμη στις αρχές της άνοιξης του 2022 σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: Lucerne Blue & Sapphire Black, Korosi Red & Graphite και Graphite & Black
Προτεινόμενη βασική λιανική τιμή €9.290.
car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο