Ξεκινώντας από ένα αυτοκίνητο-δότη και καταλήγοντας σε ένα σύγχρονο restomod, ο οίκος HWA ανακοίνωσε την επιστροφή του 2.5-16 Evo II στις 24 Ώρες του Νίρμπουργκρινγκ για το 2026.
Η εταιρεία ΗWA, πνευματικό παιδί του Hans Werner Aufrecht, μετά από χρόνια εμπλοκής στο motorsport, ανακοίνωσε το δικό της restomod χρησιμοποιώντας ως βάση τα 190E της Mercedes.
Ο ίδιος ο άνθρωπος πίσω από το πρότζεκτ έχει ιστορικό συνεργασίας με την AMG, βιογραφικό εμπλοκής στην έκδοση δρόμου τoυ CLK GTR, στις αγωνιστικές δραστηριότητες του DTM και εξέλιξη τoυ Mercedes-AMG GT3.
Η διαδικασία είναι η γνωστή που ακολουθείται σε ανάλογα εγχειρήματα, με ένα αυτοκίνητο-δότη, πλήρη απογύμνωση του σασί, προετοιμασία για τα νέα εξαρτήματα, νέα αεροδυναμικά πακέτα και, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, τοποθέτηση κινητήρα V6 με δύο τουρμπίνες και απόδοση έως σχεδόν 500 ίππους σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο..
…διαβάστε τη συνέχεια στο 4Drivers
Όλες οι ειδήσεις
Ford Puma: Η νέα έκδοση που παίρνεις με 250 ευρώ/μήνα – Μόλις ήρθε στην Ελλάδα
Το οικογενειακό SUV με πορτμπαγκάζ 667lt και κατανάλωση 5,4lt/100km – Έχει τιμή 23.800€
Νέα έκδοση για το υβριδικό B-SUV της Alfa Romeo στην Ελλάδα – Δες την τιμή