VIDEOS

Mille Miglia: Τα κορυφαία στιγμιότυπα του πιο όμορφου αγώνα του κόσμου

mille-miglia-ta-koryfaia-stigmiotypa-tou-pio-omorfou-agona-tou-kosmou-638214

Με έτος ίδρυσης το 1927, ο αγώνας 1000 Miglia είναι πλέον ένας αγώνας regularity για ιστορικά αυτοκίνητα που διασχίζει τα μοναδικά τοπία και τα πιο όμορφα σημεία της Ιταλίας.

Πρόκειται για ένα «ταξίδι» που χαρακτηρίζεται από τον ενθουσιασμό των οδηγών αλλά και του κοινού, ακολουθώντας το ευχάριστο κλίμα που έχει ως παράδοση.

Πρόκειται για μια εμπειρία μιας ολόκληρης εβδομάδας, με τέσσερις ημέρες αγώνων για τα …έργα τέχνης σε τροχούς, ξεκινώντας από την Brescia, πηγαίνοντας στη Ρώμη, και μετά επιστρέφοντας πίσω στην αφετηρία.

Παρακάτω, τα κορυφαία στιγμιότυπα από κάθε μέρα

(σημείωση: αν ανοίξετε τους υπότιτλους στο βίντεο –CC ON-, μπορείτε να δείτε το όνομα και το έτος κατασκευής κάθε μοντέλου που περνά)

Ημέρα 1

Η πρώτη μέρα είχε κυρίως μοντέρνα αυτοκίνητα από λάτρεις της αυτοκίνησης. Φυσικά, καθώς πρόκειται για τους Ιταλικούς δρόμους, οι Ferrari που βλέπουμε παρακάτω είναι …αμέτρητες.

Ημέρα 2

Την δεύτερη μέρα ξεκίνησε η «παρέλαση» των ιστορικών αυτοκινήτων, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν κατασκευαστεί πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η συνολική αξία των οχημάτων που βλέπετε στο βίντεο, είναι στα πολλά δις.

Ημέρα 3

Η τρίτη μέρα ήταν …γεμάτη από καινούργιες Ferrari. Οι περισσότερες μάλιστα, ήταν εκδόσεις GTS/Spider, δηλαδή κάμπριο, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολάυσουν τον Ιταλικό καιρό.

Ημέρα 4

Στο κλείσιμο του τρομερού αγώνα, βλέπουμε ξανά τα ιστορικά αυτοκίνητα που σήμαναν την αρχή της εποχής των grand tourers και γενικότερα της αυτοκίνησης. Εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των Mercedes 300 SL Gullwing που συμμετέχουν, καθώς πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου!

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο