VIDEOS

Ένας κάτοχος Jaguar F-Type έχει μία …πολύ κακή μέρα

enas-katochos-jaguar-f-type-echei-mia-poly-kaki-mera-619108

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από μερικές μέρες, βλέπουμε μία ζημιά πολλών χιλιάδων δολαρίων, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Όλα ξεκινούν όταν ο νέος κάτοχος μίας Jaguar F-Type, στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ενημερώθηκε πως το φορτηγό με το αυτοκίνητό του έφτασε και ετοιμάζεται να παραδώσει το όχημά του. Ενθουσιασμένος, αποφάσισε να βιντεοσκοπίσει την στιγμή που το νέο του «στολίδι» θα πατούσε στην άσφλατο.

Όμως, όπως φάνηκε, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το βρετανικό σπορ αυτοκίνητο, καθώς αυτό κύλισε ανεξέλεγκτα από την ράμπα του φορτηγού που το μετέφερε, πέφτωντας από μεγάλο ύψος. Σαν να μην έφτανε αυτό, το αυτοκίνητο -παρά τις ζημιές του- συνέχισε να κυλάει προς τα πίσω, καταλήγοντας πάνω σε ένα φορτηγό Chevrolet, το οποίο με την σειρά του κύλισε και χτύπησε ένα Nissan GT-R!

Σίγουρα, ο νέος κάτοχος της Jaguar απογοητεύτηκε όταν την είδε να καταστρέφεται μπροστά στα μάτια του. Τουλάχιστον, καθώς το ατύχημα έλαβε μέρος πριν το αυτοκινήτο παραδωθεί, θα αποζημιωθεί πλήρως.

 

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο