VIDEOS

Οδηγός κλειδώνεται έξω από την BMW του ενώ αυτή κάνει όπισθεν

odigos-kleidonetai-exo-apo-tin-bmw-tou-eno-afti-kanei-opisthen-619554

Το να κλειδωθείς έξω από το αυτοκίνητό σου οπουδήποτε δεν είναι καθόλου ευχάριστο, αλλά ένας οδηγός στις Ηνωμένες Πολιτείες κατάφερε να κάνει την κατάσταση πολύ, πολύ χειρότερη.

​Καθώς το διαθέσιμο βίντεο είναι μόλις 24 δευτερόλεπτα, θα χρειαστεί να κάνουμε μερικές εικασίες για το τι ακριβώς συνέβη. Ο οδηγός της BMW 320i φαίνεται να οδήγησε πάνω σε «βαθιά» άμμο στο East Hampton της Νέας Υόρκης. Σίγουρα, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το σύστημα xDrive, αλλά τα λάστιχα δρόμου και η χαμηλή απόσταση από το έδαφος, δυσκόλεψαν την κατάσταση.

Έτσι λοιπόν, αφού κόλλησε στην άμμο και δεν κατάφερε να βγεί, ο οδηγός εξήλθε από την BMW, ξεχνώντας να βγάλει την όπισθεν. Έτσι, το αυτοκίνητο, θεωρώντας ότι κινείται, κλείδωσε τις πόρτες του, αφήνοντας τον άτυχο οδηγό απέξω. Το βίντεο ξεκινά λίγο αργότερα, όπου βλέπουμε τον αβοήθητο οδηγό να κοιτά το αυτοκίνητό του να σπινάρει, προσπαθώντας να πάρει τηλέφωνο για βοήθεια μέσω του smart-watch του, καθώς φαίνεται πως το κινητό του κλειδώθηκε μέσα.

BMW - Man Leaves Beached BMW In Reverse Then Locks Himself Out - News
Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη της περιπέτειας του άτυχου οδηγού, αλλά ελπίζουμε ότι μετά τη βιντεοσκόπηση, ο κύριος που ευθύνεται για το παραπάνω υλικό, να προσέφερε βοήθεια.
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο