VIDEOS

Δείτε (και ακούστε) την Aston Martin Valkyrie να δοκιμάζεται στον δρόμο

deite-kai-akouste-tin-aston-martin-valkyrie-na-dokimazetai-ston-dromo-620103
Η Aston Martin Valkyrie είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά hypercar που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, και ένα ακαμοουφλάριστο πρωτότυπο «εντοπίστηκε» να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους της Ισπανίας.

Η συγκεκριμένη Valkyrie είναι βαμμένη σε “British Racing Green” και πίσω από το τιμόνι της βρίσκεττατι ένας από τους οδηγούς δοκιμών της εταιρείας, ο Chris Goodwin. Βιντεοσκοπήθηκε σε εθνικές οδούς αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους, Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή, είναι ο ήχος της.
Η Valkyrie χρησιμοποιεί έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων που έχει αναπτυχθεί από την Cosworth, με απόδοση 1.000 ίππων. Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης της Rimac που φέρνει τη συνολική απόδοση στους 1.160 ίππους και 900Nm ροπής. Το καλύτερο κομμάτι, είναι ότι «στροφάρει» μέχρι και τις 10.500 στροφές! Ακόμη και αν δεν έφτασε στον «κόφτη», ακόμη ακούγεται απίστευτο.
Φυσικά, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον εξωτερικό σχεδιασμό της. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο supercar/hypercar που έχουμε δει μέχρι σήμερα, δίνοντας πολλή έμφαση στις αεροδυναμικές του κάτω μέρος του αμαξώματος.
Η Aston Martin θα κατασκευάσει μόλις 150 αντίτυπα της Valkyrie, με τον Tobias Moers να δηλώνει νωρίτερα μέσα στο έτος, ότι οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο