VIDEOS

Δεκάδες νέα Audi εντός αντιπροσωπείας καταστράφηκαν από τις φονικές πλημμύρες στην Γερμανία

dekades-nea-audi-entos-antiprosopeias-katastrafikan-apo-tis-fonikes-plimmyres-stin-germania-621135
Η Γερμανία και το Βέλγιο βιώνουν τις χειρότερες πλημμύρες της δεκαετίας μετά από βροχοπτώσεις-ρεκόρ, οι οποίες έχουν προκαλέσει πάνω από 100 θανάτους, ενώ αγνοούνται περίπου 1.300 άνθρωποι, με τον στρατό να βοηθάει σε επιχειρήσεις διάσωσης.

Ένα βίντεο από την αντιπροσωπεία της Audi στο Leverkusen δείχνει τα αποτελέσματα της πλημμύρας, με πολλά Audi να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις τεράστιες ποσότητες νερού.
Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook από τον Roberto Ciulla, ο οποίος επισκεφθηκε την αντιπροσωπεία μία μέρα μετα τις πλημμύρες. Λόγω της κίνησης του νερού, πολλά αυτοκίνητα «καβάλησαν» το ένα το άλλο, ενώ όλα φαίνονται διαλυμένα, με το νερό να φτάνει στους κινητήρες, το εσωτερικό και τα ηλεκτρονικά τους.

Ανάμεσα στα «θύματα» βλέπουμε πολλά Audi επιδόσεων, δηλαδή τα μοντέλα που φέρουν το έμβλημα “RS”. To πιο εμφανές παράδειγμα είναι ένα γκρι RS6 Avant του οποίου έχει ανοίξει η πίσω πόρτα, και ένα RSQ3 Sportback, που βρίσκεται επάνω στο καπό του. Επίσης, βλέπουμε τα αμιγώς ηλεκτρικά e-tron GT, e-tron και e-tron Sportback.

Άσχετα με το κόστος της καταστροφής, τα αυτοκίνητα είναι υλικά αγαθά και αντικαθιστώνται. Οι ανθρώπινες ζωές, από την άλλη, δεν είναι αναλώσιμες. Ελπίζουμε οι αγνοούμενοι να βρεθούν και να είναι ασφαλείς.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο