VIDEOS

30 χρόνια μετά,  το αγωνιστικό δίδυμο Τζίγγερ-Στεφανής ξαναχτυπά

30-chronia-meta-to-agonistiko-didymo-tzinger-stefanis-xanachtypa-631271

Ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς ράλι στην ιστορία των ελληνικών αγώνων, ο «Τζίγγερ» (Γιάννης Βαρδινογιάννης), συναντά το αγωνιστικό… έτερον ήμισύ του, τον Κώστα Στεφανή.

Ως δίδυμο οδηγού και συνοδηγού, «Τζίγγερ» και Στεφανής έγραψαν ιστορία, κατακτώντας επί 6 συνεχόμενα χρόνια (1987-1992) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Και τώρα, 30 χρόνια μετά από την τελευταία τους νίκη, συναντιούνται ξανά. Αιτία αυτής της επανένωσης η καθαρή απόλαυση της οδήγησης, το ξύπνημα των αναμνήσεων μιας θρυλικής πορείας στα ελληνικά βουνά -αλλά και μιας μεγάλης φιλίας.

Στο παραπάνω βίντεο, οι Τζίγγερ-Στεφανής οδηγούν «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από την περίοδο ’87-’92, δύο εκπληκτικά αυτοκίνητα: Το Audi Quattro A2 και τη Lancia Delta Integrale. Σε ότι αφορά τον «Τζίγγερ», αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα ξεκίνησαν από μία Porsche 944 που είχε στην κατοχή του στα μετα-εφηβικά του χρόνια.

Επιπλέον, με σπάνιο βιντεοσκοπημένο υλικό από το αρχείο του μόνιμου εικονολήπτη των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, Γιώργου Κωστούρου, ζούμε ξανά την καλύτερη εποχή των ράλι.

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο