MOTOTYPOS

Δείτε το video με την αγωνιστική Ducati Desmosedici GP22

deite-to-video-me-tin-agonistiki-ducati-desmosedici-gp22-631317

Η Ducati  δημοσίευσε ένα βίντεο με την νέα Desmosedici GP22, η οποία δείχνει εντυπωσιακή και πολύ όμορφη.

Ο Gigi Dall’Igna έκανε σχόλια επί του κινητήρα και των αεροδυναμικών της μοτοσυκλέτας. Ο Marco Palmerini (επικεφαλής μηχανικός της ομάδας δοκιμών του Michele Pirro), σχολίασε ένα εξάρτημα το οποίο βρίσκεται πάνω από την εξάτμιση και έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων στα social media για το τι μπορεί να είναι.

“Έχουμε κάνει πολλά πράγματα, θα έλεγα ότι είναι ένας εντελώς νέος κινητήρας”, είπε στο Sky Sport Italia o Dall’Igna. “Στόχος είναι να βρούμε περισσότερη ιπποδύναμη, όπως είναι η φιλοσοφία μας, διατηρώντας παράλληλα την ευκολία οδήγησης του παλιού κινητήρα, όπου είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο από αυτή την άποψη”.

“Έχουμε εξελιχθεί και, ει δυνατόν, βελτιωθήκαμε λίγο περισσότερο. Οι αναβάτες μας ήταν ήδη πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε για τη δοκιμή στη Jerez”, λέει ο Dall’Igna, αναλύοντας την αεροδυναμική πτυχή των μοτοσυκλετών. “Είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι τα σχόλια όταν δοκιμάσουν την οριστική μοτοσυκλέτα στη Sepang.”

“Ο σκοπός αυτής της συσκευής είναι αρκετά προφανής – είπε ο Marco Palmerini, επικεφαλής μηχανικός της ομάδας δοκιμών του Michele Pirro – είναι μια βαλβίδα στην εξάτμιση. Δεν υπάρχει μυστικό: βοηθά στη βελτίωση του φρένου του κινητήρα. Στην πράξη, λειτουργεί με την ηλεκτρονική διαχείριση της μονάδας ελέγχου, βάσει κάποιων παραμέτρων».

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο