VIDEOS

Μία Porsche Boxster …απογειώνεται

mia-porsche-boxster-apogeionetai-631845

Ο οδηγός μίας Porsche 718 Boxster στο São Paulo της Βραζιλίας έγινε …viral, κάνοντας ένα άλμα πάνω από μια διασταύρωση και διατηρώντας -οριακά- τον έλεγχο του αυτοκινήτου όταν αυτό προσγειώθηκε.

Οι ώρες και οι τοποθεσίες στις οποίες κάποιος μπορεί να απολαύσει τις δυατότητες μιας Porsche, είναι πολύ συγκεκριμένες. Σίγουρα, δεν είναι κατά τη διάρκεια της μέρας, στο κέντρο μιας πόλης (της οποίας, μάλιστα, οι δρόμοι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση).

Αυτό το μάθημα παίρνουμε από ένα σύντομο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο instagram, το οποίο έχει τραβηχτεί από την κάμερα στο κράνος ενός μοτοσικλετιστή στην Βραζιλία.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρα για την ακριβή ταχύτητα με την οποία η 718 φτάνει στην διαστάυρωση, αλλά κινείται ξεκάθαρα …γοργά. Σε κάθε περίπτωση, ο οδηγός εμφανώς κινούταν υπερβολικά γρήγορα για τον δρόμο στον οποίο βρισκόταν. Όταν έφτασε στο ύψωμα/σαμαράκι της διασταύρωσης, το αυτοκίνητο έκανε άλμα.

Η προσγείωση δείχνει να προκαλεί ζημιά στον εμπρός προφυλακτήρα, καθώς τον βλέπουμε να χτυπά την άσφαλτο όσο οι πίσω ρόδες είναι ακόμη στον αέρα. Όταν ολοκληρώνει το …ακροβατικό της, η 718 γλιστρά ελαφρώς, αλλά ο οδηγός καταφέρνει να διατηρήσει τον έλεγχο, αποτρέποντας την μεγένθυνση της ζημιάς.
Οδηγείτε με ασφάλεια, οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστα αγώνων!
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο