ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πώς βρισκω αν ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο

pos-vrisko-an-ena-aftokinito-einai-asfalismeno-670497

Πώς βρισκω αν ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο; Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και το μόνο που θες είναι μια συσκευή που μπορεί να μπει στο ίντερνετ και φυσικά  ίντερνετ.

Μέσα από το gov.gr πας στην ενότητα «Πολίτης και καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», και στη συνέχεια να επιλέξεις «Πληροφορίες οχημάτων». Στο ίδιο σημείο, μπορείς να ανακαλύψεις και αν το αυτοκίνητο που βλέπεις για μέρες παρατημένο κάπου, είναι κλεμμένο.

Πώς βρισκω αν ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο – Βήμα βήμα η διαδικασία 

Αρχικά εισέρχεσαι στο gov.gr και αναζητείς στην ενότητα «μετακινήσεις» τις πληροφορίες οχημάτων όπως βλέπεις στη φωτογραφία που ακολουθεί. Στη συνέχεια επιλέγεις «Είσοδο στην Υπηρεσία» και αφού το κάνεις, το σύστημα σου ζητάει τον αριθμό πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος. Πέρα από την πινακίδα του αυτοκινήτου, δεν ζητάει κανένα στοιχείο του ιδιοκτήτη, ούτε δικό σου, δηλαδή του ανθρώπου που κάνει την αναζήτηση.

Αφού τον προσθέσεις, βλέπεις αναλυτικά αν το όχημα είναι ασφαλισμένο/ανασφάλιστο και επίσης, αν το όχημα είναι σε κίνηση/ακινησία ή έχει κλαπεί, το χρώμα, τον κατασκευαστή και τον τύπο του αυτοκινήτου.

Για την είσοδο στην πλατφόρμα δεν απαιτείται αυθεντικοποίηση, ούτε κωδικοί TAXISnet και η αναζήτηση πραγματοποιείται με βάση μόνο τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Η πλατφόρμα σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα και όλη η διαδικασία ολοκληρώνεται σε ελάχιστα λεπτά από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή.

Για να μπείτε στην υπηρεσία και να δείτε αν ένα αυτοκίνητο είναι ασφαλισμένο ή όχι πατήστε εδώ 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο