ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Lamborghini αναγκάζεται να επανεκκινήσει την παραγωγή της Aventador 

i-lamborghini-anagkazetai-na-epanekkinisei-tin-paragogi-tis-aventador-632553

Ο CEO της Lamborghini στις ΗΠΑ μίλησε για τις δυσκολίες αντικατάστασης των Aventador που ταξίδευαν με το Felicity Ace, το οποίο κάηκε και βούλιαξε.

Lamborghini - Lamborghini Aventador Production May Need To Restart Following Cargo Ship Fire - News

Το μεγαλύτερο ποσοστό από τα 4.000 αυτοκίνητα του VW Group που βούλιαξαν μαζί με το Felicity Ace, προέρχονται από τις premium μάρκες του ομίλου. Γνωρίζουμε ήδη πως η Porsche 718 Spyder του συναδέλφου και Youtuber, Matt Farah, βρισκόταν στο καράβι. Επίσης, η Lamborghini Huracan STO ενός influencer, είχε την ίδια μοίρα.

H Porsche θα δυσκολευθεί να αντικαταστήσει μία 718 Spyder, εν μέσω της έλλειψης ημιαγωγών, αλλά σίγουρα, θα αντιμετωπιστεί πιο εύκολα από το πρόβλημα της Lamborghini με τις χαμένες Aventador.

One estimate has put the value of the Felicity Ace's cargo at $438 million (image via Marinha Portuguesa/Facebook)

Η Lamborghini είχε δεκάδες αυτοκίνητα στο Felicity Ace. Τα πιο πολλά ήταν Urus, ενώ υπήρχαν και αρκετές Huracan και Aventador. Σας θυμίζουμε, ότι η Aventador έχει ξεπουλήσει και η παραγωγή της έχει ολοκληρωθεί, ετοιμάζοντας τον χώρο για τον αντικαταστάτη του supercar. Μιλώντας στο Automotive News, o CEO της Lamborghini USA, Andrea Baldi, είχε πει πως αν κάποιο από τα Aventador καταστρεφόταν, η εταιρεία θα έπρεπε να προσεγγίσει τους προμηθευτές της για να δεί αν η επανεκκίνηση της παραγωγής είναι βιώσιμη.

Along with Urus and Aventador models, Lamborghini also has a number of Huracans on the Felicity Ace

Οι αμερικάνοι έμποροι του VW Group άρχισαν να ενημερώνουν τους πελάτες που επηρεάζονται από την φωτιά στο καράβι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Η Porsche είχε περίπου 1.100 αυτοκίνητα μέσα στο Felicity Ace, ενώ η Bentley, 189 οχήματα. Τα οχήματα ...αντικατάστασης, αναμένεται να παραδωθούν στους πελάτες, μέσα στον Ιούνιο, ενώ συγκεκριμένα για την Lamborghini, τον Σεπτέμβριο.
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο