TOP NEWS

To κορυφαίο Renault Clio τώρα με δέσμευση τιμής

to-koryfaio-renault-clio-tora-me-desmefsi-timis-633036

Το Clio δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το πιο εμπορικό μοντέλο της Renault, με πωλήσεις άνω των 15 εκατ. μονάδων και ιστορία από το 1990. Σήμερα, η 5η γενιά του Renault Clio προσφέρεται με την πιο πλήρη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού της κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, εφοδιάζεται με αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης (1.0 SCe 65, 1.0 TCe 90) και πετρελαίου (1.5 blue dCi 100), ενώ η γκάμα περιλαμβάνει επίσης έκδοση διπλού καυσίμου, βενζίνης–LPG, (1.0 TCe 100 LPG) αλλά και την κορυφαία full υβριδική έκδοση E-TECH των 140 ίππων. Στην πλειονότητά τους οι εκδόσεις του Renault Clio δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν ελεύθερα στο δακτύλιο κάθε μέρα.

Αναφορικά με την έκδοση διπλού καυσίμου (1.0 TCe 100 LPG), αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης διατίθεται δωρεάν, ενώ η έκδοση καλύπτεται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστη αυτονομία της τάξης των 1.200 χλμ. με ένα γέμισμα.

Στην κορυφή της γκάμας συναντάμε την έκδοση Hybrid που κάνει χρήση της τεχνολογίας E-TECH, με τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Renault από τη Formula 1. To υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρου και 2 ηλεκτροκινητήρες, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 140 ίππους. Η full υβριδική έκδοση συνδυάζεται με ένα πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, multi-mode και μπαταρία χωρητικότητας 1.2 kWh.

Προσφάτως το Renault Clio απέκτησε νέες εκδόσεις στη γκάμα του, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον premium χαρακτήρα του, προσθέτοντας εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας σε τιμές ανάλογες με την προηγούμενη γκάμα (Authentic, Equilibre, Equilibre Plus, Evolution και Techno).

Η βασική έκδοση της γκάμας του Renault Clio έχει ως αφετηρία τα 16.600 ευρώ. Η πιο προσιτή έκδοση διπλού καυσίμου LPG ξεκινά από τα 18.090 ευρώ, έχοντας την ίδια τιμή με την απλή έκδοση βενζίνης. Η entry level diesel έκδοση σε βρίσκεται στο επίπεδο των 20.690 ευρώ. Τέλος, η κορυφαία έκδοση Hybrid E-TECH κοστίζει από 24.840 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την τρέχουσα περίοδο, η πρόταση του Renault Clio υποστηρίζεται από το πρόγραμμα δέσμευσης τιμής για όλες τις νέες παραγγελίες, υπογραμμίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες Renault.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο