ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Alfa Romeo Tonale: Aγαπημένη των αναγνωστών του Quattroruote!

alfa-romeo-tonale-agapimeni-ton-anagnoston-tou-quattroruote-660004

H Alfa Romeo Tonale εμφανίστηκε σε μια μικρή λίστα είκοσι υποψηφίων και συγκέντρωσε το 18% των ψήφων από τους αναγνώστες του Quattroruote.

Ένας σχεδόν προαναγγελθείς θρίαμβος: στην πραγματικότητα, η Alfa Romeo Tonale είναι η επίσημη αγαπημένη του 2023 για τους αναγνώστες του Quattroruote. Συγκεντρώνοντας το 18% των προτιμήσεων και υπερτερώντας με μεγάλη διαφορά έναντι της επιλαχούσας, Maserati Grecale (14% των ψήφων) και του Jeep Avenger ( 12%). Ένα βάθρο που φιλοξενεί αποκλειστικά SUV, επιβεβαιώνοντας τον παγιωμένο πλέον προσανατολισμό των καταναλωτών, και από μοντέλα του ομίλου Stellantis, που με τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν τον τελευταίο χρόνο τράβηξε την προσοχή των αναγνωστών.

 

Ο διαγωνισμός

H Tonale διαδέχεται στον θρόνο των αγαπημένων αυτοκινήτων των αναγνωστών του Quattroruote το Toyota Yaris Cross – νικητή του 2022. Αυτός ήταν ο 24ος διαγωνισμός, στον οποίο ο πρώτος νικητής ήταν το Audi TT Roadster, το 2000, τερματίζοντας μπροστά από τη Lancia Lybra και το Toyota Yaris. Για την Alfa Romeo ακόμα ένας θρίαμβος, αφού στο παρελθόν έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό οι: 147, MiTo, Giulietta, Giulia και Stelvio.

 

Τα ειδικά βραβεία

Για πρώτη φορά φέτος, το περιοδικό Quattroruote απέμεινε τρία βραβεία για τις κατηγορίες οχημάτων: Concept car, Dream car και Lifestyle. Για καθένα από αυτά, η συντακτική ομάδα επέλεξε τέσσερις υποψηφίους, οι οποίοι μπορούσαν να ψηφιστούν όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και μέσω των stories στο προφίλ του περιοδικού στο Instagram, ενώ οι νικητές ορίστηκαν με άθροιση των ψήφων και από τις 2 πλατφόρμες. Για την κατηγορία των αυτοκινήτων Concept, νικητής ήταν το Hyundai N Vision 74 , με το 37% των συνολικών ψήφων.

Η Ferrari Purosangue ξεχώρισε στην κατηγορία Dream, θριαμβεύοντας με πολύ μεγάλη διαφορά έναντι των ανταγωνιστών της (πέτυχε το 53% των ψήφων). Τέλος, η Lotus Eletre ήταν η νικήτρια μεταξύ των αυτοκινήτων της κατηγορίας Lifestyle, συγκεντρώνοντας το 34% των ψήφων.

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο