ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το ανανεωμένο Hyundai i20

apokalypsi-gia-to-ananeomeno-hyundai-i20-667961

Η Hyundai αποκάλυψε μια ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου της i20 το οποίο ελπίζει να αναζωογονήσει τις φθίνουσες πωλήσεις του.

Το facelift μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το τρίτου τρίμηνο του 2023 και διαθέτει ελαφρώς ανασχεδιασμό, νέα τεχνολογία στο εσωτερικό του  και νέα συστήματα ασφαλείας των επιβατών.

Εκπρόσωπος της Hyundai δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν το Hyundai i20 N θα επιστρέψει αλλά ανέφερε ότι πιθανότατα θα επιστρέψει στους εκθεσιακούς χώρους στο μέλλον.

 

Στην ανανεωμένη έκδοση του  i20 ξεχωρίζουν οι επανασχεδιασμένοι μπρος και πίσω προφυλακτήρες οι νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών καθώς και τα νέα φώτα LED σχήματος Z μπροστά και πίσω. Ωστόσο, έχουν διατηρηθεί το χαμηλό προφίλ της οροφής του μοντέλου καθώς και μακρύ μεταξόνιο προκειμένου να διατηρηθεί η αεροδυναμική και o sport χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Η Hyundai προσφέρει τρεις νέες επιλογές στην απόχρωση του αμαξώματος : την Lucid Lime Metallic, την Lumen Grey Pearl, την Meta Blue Pearl.

 

Όσον αφορά το εσωτερικό του, αυτό έρχεται με περισσότερο standard εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, διαθέτει οθόνη οργάνων LCD 4,1  ιντσών, ενημερώσεις χαρτών over-the-air, θύρες USB-C  καθώς και συνδεσιμότητα 4G. Το πακέτο του προαιρετικού εξοπλισμού του ανανεωμένου i20 περιλαμβάνει από την άλλη έναν πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, μια οθόνη αφής infotainment  10,25 ιντσών, συνδεσιμότητα Apple CarPlay, συνδεσιμότητα Android Auto, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone και GPS tracking system.

Αξιοσημείωτο για τον standard εξοπλισμό είναι η παροχή των αρκετά βελτιωμένων συστημάτων ασφαλείας που συμπεριλαμβάνουν υποβοήθηση παρακολούθησης λωρίδας και υποβοήθηση αποφυγής σύγκρουσης η οποία ενεργοποιεί τα φρένα όταν το αυτοκίνητο ανιχνεύει μια επερχόμενη σύγκρουση με ταχύτητα 8χλμ./ώρα καθώς έχει και την δυνατότητα να εντοπίζει ποδηλάτες, πεζούς και άλλα οχήματα.  Αυτά τα συστήματα πρέπει να τοποθετούνται πλέον στα αυτοκίνητα σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ασφαλείας GSR2 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τέλος, όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα του ανανεωμένου i20, αυτά παραμένουν ίδια με την τρέχουσα έκδοση. Όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με έναν τρικύλινδρο superturbo βενζινοκινητήρα 1 λίτρου απόδοσης 98 ίππων ή 118 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Η τιμολόγηση του ανανεωμένου μοντέλου της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί καθώς ούτε έχει επιβεβαιωθεί εάν το hot hatch μοντέλο Hyundai i20 N θα επιστρέψει.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο