ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το νέο Citroen e-C3

apokalypsi-gia-to-neo-citroen-e-c3-688199

Διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από το 2ο εξάμηνο του 2024, το νέο Citroën ë-C3 θα γίνει ένας “game changer” στην κατηγορία B-hatchback.

Θα προσφέρεται  με αυτονομία 320km σε άκρως ανταγωνιστική τιμή, ενώ μια πιο οικονομική έκδοση με αυτονομία 200km θα παρουσιαστεί το 2025.

Πιο ψηλό και πιο εντυπωσιακό, το νέο Citroën ë-C3 ενσαρκώνει τη νέα σχεδιαστική έκφραση της Citroën, όπως αυτή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Citroën Oli concept το 2022, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι αντιθέσεις των κάθετων στοιχείων με τις οριζόντιες επιφάνειες.

Παράλληλα, το Citroën ë-C3 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια οικογένεια νέων μοντέλων που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της Ευρωπαϊκής γκάμας προϊόντων και των αξιών της μάρκας της Citroën και που θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστική της θέση στην καρδιά της αγοράς.

 

Για την τέταρτη γενιά C3, η Citroen μεταβαίνει σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Βασισμένο στην πλατφόρμα Smart Car της Stellantis, το μοντέλο φτάνει με μια εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Η πιο εντυπωσιακή οπτική αλλαγή σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο είναι η μπροστινή όψη όπου το e-C3 διαθέτει το νέο λογότυπο της Citroen που πλαισιώνεται από ένα ζευγάρι φώτα σε σχήμα C. Στο πίσω μέρος, τα πίσω φώτα εκτείνονται στα πίσω τεταρτημόρια και υπάρχει μια μικρή στατική αεροτομή πάνω από το πίσω παράθυρο ως στάνταρ εξοπλισμός.

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο