ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα βήμα πιο κοντά το MG Cyberster

ena-vima-pio-konta-to-mg-cyberster-686212

Το νέο μοντέλο θα χρησιμεύσει ως η ναυαρχίδα στη γκάμα της MG, και έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία.

Η παραγωγή του MG Cyberster μόλις ξεκίνησε στην Κίνα με τα πρώτα παραδείγματα να φτάνουν στις κινεζικές αντιπροσωπείες πριν ξεκινήσουν οι τοπικές προπωλήσεις στις 26 Σεπτεμβρίου. Το νέο μοντέλο θα χρησιμεύσει ως η ναυαρχίδα στη γκάμα των μοντέλων της MG και θα μπορούσε να αποδειχθεί ισχυρός πωλητής στην αγορά ηλεκτρικών σπορ αυτοκινήτων.

Εικόνες που κοινοποιήθηκαν πρόσφατα στο X από τον Tycho de Feijter δείχνουν πάνω από δώδεκα μοντέλα Cyberster παρατεταγμένα και έτοιμα να βγουν στο δρόμο. Μια από τις φωτογραφίες δείχνει επίσης έναν υπάλληλο της MG να ελέγχει ορισμένες από τις τελικές ανοχές σχεδιασμού, ενώ μια άλλη φωτογραφία δείχνει ορισμένα μοντέλα Cyberster να φορτώνονται σε φορτηγά και να κατευθύνονται προς τις αντιπροσωπείες.

Το MG Cyberster έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία. Όχι μόνο φαίνεται ελκυστικό, αλλά οι τιμές στην Κίνα αναμένεται να ξεκινούν από περίπου 38.660 €.

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, αμφότερες με μπαταρία 70 kWh. Το αρχικό μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα απόδοσης 310 ίππων, ενώ θα προσφέρεται και μια ελαφρώς πιο ισχυρή έκδοση με 335 ίππους. Για όσους αναζητούν ακόμη καλύτερες επιδόσεις, η MG θα προσφέρει επίσης το Cyberster με δυο ηλεκτροκινητήρες, 201 ίππων στον μπροστινό άξονα και 335 ίππων στον πίσω άξονα, δημιουργώντας συνδυαστικά 536 ίππους και 727 Nm ροπής, που αρκούν για να επιταχύνουν το αμάξωμα από 0-96 km/h σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Τα στοιχεία για την αυτονομία δεν έχουν γνωστοποιηθεί επίσημα, όμως πολλές αναφορές υποστηρίζουν ότι η εμβέλεια θα κυμαίνεται μεταξύ 501 και 580 χιλιομέτρων, ανάλογα με την εκάστοτε διαμόρφωση.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο