ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ford Mustang Dark Horse “H850” με 850 ίππους από τη Hennessey

ford-mustang-dark-horse-h850-me-850-ippous-apo-ti-hennessey-677672

Η Hennessey Performance επιστέφει με ακόμα μια ακραία δημιουργία, την H850 που βασίζεται στη Ford Mustang Dark Horse του 2024.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Mustang H850 διαθέτει ισχύ 850 ίππων, κάτι που αντιπροσωπεύει μια αύξηση ιπποδύναμης της τάξης του 70% σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Ωστόσο, οι τροποποιήσεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού το πακέτο της Hennessey περιλαμβάνει μια σειρά βελτιώσεων και διατίθεται με πλήρη εγγύηση. Η Mustang Dark Horse S650 της Ford βγαίνει από το εργοστάσιο με έναν κινητήρα Coyote V8 5,0 λίτρων και 500 ίππων. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων της Tremec ή ένα αυτόματο 10 σχέσεων της Ford, ενώ και οι 2 εκδόσεις έχουν μεγάλα φρένα της Brembo.

Η Hennessey φυσικά δεν αρκέστηκε στους 500 ίππους και φρόντισε να «προικίσει» τη Mustang Η850 με ένα supercharger, ένα σύστημα εισαγωγής high-flow, νέα μπεκ ψεκασμού και μια νέα αντλία καυσίμου. Τα νέα εξαρτήματα και η νέα χαρτογράφηση, χάρη στο λογισμικό HPE Engine Management, ανεβάζουν την ιπποδύναμη της Mustang H850 και του –ήδη ισχυρού- Coyote V8 κινητήρα στους 850 ίππους και 880 Nm ροπής.

«Οι supercharged Mustang μας ήταν οι αγαπημένες των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια και η βελτιωμένη πλατφόρμα S650 της Ford θα αποδειχθεί και η πιο ικανή. Χωρίς αμφιβολία, το supercharged μοντέλο Dark Horse των 850 ίππων θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και ισχυρά muscle cars στο δρόμο — σίγουρα θα γυρίζει τα κεφάλια με τον χαρακτηριστικό θόρυβο του supercharger και τον θόρυβο της εξάτμισης», λέει ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, John Hennessey.

Πέρα από το θόρυβο, η Mustang H850 θα «γυρίζει τα κεφάλια» χάρη και στις αξιοσημείωτες εξωτερικές αλλαγές, όπως τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, το πίσω φτερό, τις νέες πλαϊνές ποδιές και τον μπροστινό διαχωριστή, όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Η Hennessey δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το κόστος, αλλά επιβεβαίωσε ότι η εγγύηση θα παραμείνει μέρος του πακέτου και θα ισχύει για 3 χρόνια ή 58.000 χλμ. Η παραγωγή της Mustang H850 ξεκινά το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο