ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mitsubishi αποκάλυψε το νέο Outlander PHEV

h-mitsubishi-apokalypse-to-neo-outlander-phev-625642

Η Mitsubishi, θέλοντας να συνεχίσει την εμπορική επιτυχία της προηγούμενης γενιάς της plug-in hybrid (PHEV) έκδοσης του Outlander, έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες της νέας γενιάς του μοντέλου. Η ιαπωνική εταιρία θα αποκαλύψει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Outlander PHEV στις 28 Οκτωβρίου, με το τελευταίο να μην διαφέρει καθόλου σε σχέση με τη βενζινοκίνητη έκδοση.

Το νέο Outlander PHEV βασίζεται στη νέα γενιά του ιαπωνικού SUV, η οποία παρουσιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Οι μόνες διαφορές της plug-in hybrid έκδοσης του μοντέλου εντοπίζονται στην επιπλέον θύρα για το βύσμα της φόρτισης στο πίσω δεξιά φτερό, καθώς και στα λογότυπα στις εμπρός πόρτες και στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Η plug-in hybrid έκδοσης του Outlander θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία από τον ερχόμενο Νοέμβριο και στις ΗΠΑ το δεύτερο εξάμηνο του ημερολογιακού έτους 2022, ενώ δεν θα έρθει στην Ευρώπη. Στην ήπειρο μας, το υπάρχον μοντέλο χαίρει άκρας εκτίμησης, όντας το best selling plug-in υβριδικό SUV του 2020.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο Outlander PHEV θα διαθέτει ένα σύστημα νέας γενιάς, με βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα και αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας, σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, που θα προσφέρουν στο μοντέλο καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αυτονομία. Με βάση τη νέα πλατφόρμα, η ενσωμάτωση των εξαρτημάτων και η βελτιστοποιημένη διάταξη επιτρέπουν στο νέο μοντέλο να φιλοξενεί έως επτά επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο άνεσης και χρησιμότητας. Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV θα φέρει 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, σε αντίθεση με τη τωρινή γενιά που διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο