ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ferrari αποκάλυψε μια μοναδική 812 Competizione

i-ferrari-apokalypse-mia-monadiki-812-competizione-681554

Η μοναδική 812 Competizione αποκαλύφθηκε στο Monterey Car Week και θα δημοπρατηθεί στο γκαλά της Ferrari στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο.

Η tailor made δημιουργία θα δημοπρατηθεί κατά τη διάρκεια του γκαλά της Ferrari που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, με τα έσοδα να πάνε σε έργα για την υποστήριξη της εκπαίδευσης για τους νέους. Η Ferrari 812 Competizione «αντιπροσωπεύει το σημείο εκκίνησης από το οποίο το Ferrari Style Center ξεκινά τη δημιουργία κάθε νέου μοντέλου», όπως εξήγησε ο Flavio Manzoni.

Η μοναδική 812 Competizione παρουσιάστηκε στην Καλιφόρνια και είναι ένα από τα 999 παραδείγματα της τελευταίας –εξελιγμένης- μορφής του V12 της Ferrari και είναι φινιρισμένη σε απόχρωση Giallo Trilayer, εμπνευσμένη από τον καμβά πάνω στον οποίο οι σχεδιαστές της ιταλικής φίρμας αποτυπώνουν τις ιδέες τους.

Στο εσωτερικό της συναντάμε ταπετσαρίες Alcantara νέας γενιάς από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, υλικό πάνω στο οποίο έχουν -επίσης- κεντηθεί και τα σκίτσα του μοναδικού μοντέλου. Στον τομέα του κινητήρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν αλλαγές, με τους 830 ίππους του ατμοσφαιρικού V12 να μεταδίδονται στον πίσω άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο