ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Renault κυκλοφόρησε teaser του νέου crossover μοντέλου της, Renault Kardian

i-renault-kykloforise-teaser-tou-neou-crossover-montelou-tis-renault-kardian-682861

H Renault κυκλοφόρησε teaser φωτογραφίες και βίντεο του νέου crossover που θα παρουσιάσει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο τον προσεχή Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει προγραμματίσει την παρουσίασή του για τις 25 Οκτωβρίου. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Λατινική Αμερική και έπειτα αναμένεται να διατίθεται παγκοσμίως. Σύμφωνα με την Renault το μοντέλο «ενσαρκώνει» τη νέα στρατηγική για τις αγορές εκτός της Ευρώπης.

Το SUV μοντέλο πόλης αποτελεί το πρώτο από μια γκάμα που θα αφορά την διεθνή αγορά και δεδομένου της σημασίας του η Renault ήθελε ένα δυναμικό όνομα και που θα προφέρεται εύκολα παγκοσμίως. Σύμφωνα με την Renault η ονομασία Kardian παραπέμπει στην λέξη “cardio” που συνδέεται με τον δυναμισμό και τον αθλητισμό, με τη λέξη  (guardian/φύλακας) που παραπέμπει στην ασφάλεια που παρέχει, καθώς και ότι η πρώτη συλλαβή του (Kar) προφέρεται ακριβώς όπως η λέξη αυτοκίνητο στα αγγλικά (car).

Στο teaser υλικό που δημοσίευσε η αυτοκινητοβιομηχανία ξεχωρίζει η έντονη πορτοκαλί απόχρωση του νέου μοντέλου με τις μαύρες λεπτομέρειες καθώς και η ξεχωριστή καμπυλωτή σχεδίαση του αμαξώματος και οι πίσω λεπτές μονάδες φωτισμού του. Έτσι, καθώς ακόμα αργεί η επίσημη παρουσίασή του περιμένουμε και άλλο υλικό και λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο από την Renault σύντομα..

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο