ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Ηχηρό παρών» από τη Honda στο Japan Mobility Show 2023

ichiro-paron-apo-ti-honda-sto-japan-mobility-show-2023-686226

Το Japan Mobility Show 2023 θα διεξαχθεί από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τόκιο

Η Honda ανακοίνωσε μια ολοκληρωμένη σειρά οχημάτων για το Japan Mobility Show 2023, όπου σχεδιάζει να φιλοξενήσει πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες. Ξεχωριστή θα είναι η θέση του Specialty Sports Concept για το οποίο η αυτοκινητοβιομηχανία δεν δημοσιεύει ακόμα εικόνες ή teasers. Οι λεπτομέρειες καλύπτονται από μυστήριο, αν και ήδη γνωρίζουμε ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό και διασκεδαστικό στην οδήγηση, παρόλο που δεν διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι «η χαρά της οδήγησης και η ξεχωριστή ατομικότητα αυτού του μοντέλου θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να ξεπεράσουν την καθημερινότητά τους». Ως εκ τούτου θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν έχει κάποια σχέση με το Sports EV Concept, παρά το γεγονός ότι αυτό είναι ήδη έξι ετών, και έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017.

 

Οι άλλες παγκόσμιες πρεμιέρες που έχουν προγραμματιστεί για το Japan Mobility Show του 2023 είναι πολύ λιγότερο συναρπαστικές. Φινιρισμένο σε κόκκινο χρώμα με λευκή οροφή, το χαριτωμένο SUSTANIA-C Concept μοιάζει με ένα μικρό Honda e με πάνελ κατασκευασμένα από ακρυλική ρητίνη που μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με το Pocket Concept, μια μοτοσικλέτα που σχεδιάστηκε με γνώμονα την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, σπαταλώντας λιγότερους πόρους.

Όσο για το CI-MEV, έχει τη μορφή ενός μικροσκοπικού διθέσιου EV hatchback με τεχνολογία αυτοματοποιημένης οδήγησης. Η Honda έχει συλλάβει την ιδέα για περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμα δημόσια μέσα μεταφοράς ή για άτομα που δεν μπορούν να περπατήσουν μεγάλες αποστάσεις.

Τέλος, το SC e: Concept είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με μπαταρίες που μπορούν να αντικατασταθούν. Λαμβάνει την ενέργεια του από ένα ζευγάρι μονάδων Honda Mobile Power Pack e.

Το Japan Mobility Show θα ξεκινήσει στις 25 Οκτωβρίου. Η Honda θα φέρει επίσης το Prologue Prototype για πρεμιέρα. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται και η Mitsubishi για να αποκαλύψει ένα νέο όχημα.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο