ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ID. 2all: Αποκαλύφθηκε το φθηνότερο ηλεκτρικό Volkswagen!

id-2all-apokalyfthike-to-fthinotero-ilektriko-volkswagen-661480

Η Volkswagen πριν από μερικά λεπτά, μας επέτρεψε να ρίξουμε μία ματιά στο τι ετοιμάζει για το μέλλον και πιο συγκεκριμένα, το αμιγώς ηλεκτρικό concept ID. 2all, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 25.000€.

Επιγραμματικά: Είναι προσθιοκίνητο (αντίθετα με την υπόλοιπη γκάμα ID.), διαθέτει αυτονομία 450 χιλιομέτρων με μία φόρτιση, ενώ  εφοδιάζεται με όλες τις νέες τεχνολογίες της μάρκας, όπως το IQ.LIGHT ή το Electric Vehicle Route Planner, ενώ ταυτόχρονα εισάγει μία νέα σχεδιαστική προσέγγιση για τη μάρκα. Το αυτοκίνητο παραγωγής θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ του ομίλου και αποτελεί το πρώτο από τα δέκα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen μέχρι το 2026.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής για την Ευρωπαική αγορά μέσα στο 2025. Στόχος της; Η τιμή του να ξεκινά κάτω από τις 25.000€!

Η ανάπτυξη του ID. 2all χρησιμοποίησε το νεότερο στάδιο της πλατφόρμας ΜΕΒ, καθώς θα είναι το πρώτο προσθιοκίνητο αυτοκίνητο της πλατφόρμας ΜΕΒ. Έχει έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 226 ίππων, ενώ σύμφωνα με τα πρότυπα μετρήσεων WLTP, η αυτονομία του φτάνει μέχρι και τα 450 χιλιόμετρα.
Σχεδιασμός: Νέα εμφάνιση με οικεία χαρακτηριστικά
Ένα  χαρακτηστικό που κάνει το ID 2.all να ξεχωρίζει είναι ο σχεδιασμός στην πίσω κολώνα (C-Pillar), που επέλεξε η μάρκα για να μας θυμίσει την πρώτη γενιά του Golf. Σε γενικές γραμμές μας θυμίζει λίγο το Polo και σε αντίθεση με την υπάρχουσα γκάμα ID., έχει ωραίες αναλογίες και έναν δυναμικό και διαχρονικό σχεδιασμό.
Volkswagen ID. 2all concept car
Το εσωτερικό του είναι αρκετά «καθαρό» και χαρακτηρίζεται από υλικά που δείχνουν ακριβά. Ο χώρος των αποσκευών είναι γενναιόδωρος για τις διαστάσεις του, με 490 λίτρα στο πορτμπαγκάζ, που φτάνει τα 1.330 λίτρα με τα καθίσματα στην ανάκληση.

Just getting started!

Το ID. 2all είναι ένα από τα 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα παρουσιάει η Volkswagen μέχρι το 2026. Μέσα στο τρέχον έτος, θα δούμε το νέο ID.3, το ID. Buzz με το μακρύ μεταξόνιο και το ID. 7. Μετά, θα ακολουθήσει ένα Compact SUV το 2026, και -όσο περίεργο και αν ακούγεται- η Volkswagen προσπαθεί να κατασκευάσει και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κοστίζει λιγότερο από 20.000€!

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο