ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mini Countryman με 0-100 σε 5,4”. Κι όμως αληθινό!

mini-countryman-me-0-100-se-54-ki-omos-alithino-684300

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τη Mini προκειμένου να επιδείξει το ανανεωμένο στυλ της.

Αν και η MINI είχε ως τώρα εστιάσει σχεδόν εξ ολοκλήρου στην ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου Countryman επόμενης γενιάς, τώρα αποκάλυψε επίσης τις προδιαγραφές και για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις της.

Ξεκινώντας από το βασικό μοντέλο της σειράς, το Mini Countryman C, τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 λίτρων, που θα λειτουργεί σε συνδυασμό με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά θα αποδίδουν 170 ίππους, επιτρέποντας του την επιτάχυνση από 0-100 km/h σε 8,3 δευτερόλεπτα.

Για όσους επιθυμούν το κάτι παραπάνω, το μοντέλο θα διαθέτει και μια έκδοση JCW που θα ανεβάζει τον κυβισμό του κινητήρα στα 2,0 λίτρα και την ισχύ στους 300 ίππους. Κατά συνέπεια, ο χρόνος επιτάχυσνης μειώνεται στα 5,4 δευτερόλεπτα.

Κατά τα άλλα, το μοντέλο έχει αναπτυχθεί για να χωράει πιο άνετα τους επιβάτες και τα πράγματα τους, ενώ στο εσωτερικό του έχει μια νέα κυκλική οθόνη ψυχαγωγίας, μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό και μια κομψή νέα εμφάνιση. Το νέο Mini Countryman θα βγει στην παραγωγή τον Νοέμβριο του 2023. Οι τιμές για το μοντέλο εσωτερικής καύσης θα ξεκινούν από 39.900 € στη Γερμανία.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο