ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο concept αγωνιστικού υβριδικού CR-V ετοιμάζει η Honda

neo-concept-agonistikou-yvridikou-cr-v-etoimazei-i-honda-658664

Η  Honda ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να αποκαλύψει μια υβριδική αγωνιστική έκδοση του CR-V, το CR-V Hybrid Racer Project Car.

Το νέο αγωνιστικό υβριδικό της Honda επιμελείται η Honda Performance Development, το Auto Development Center και το North American Auto Design Division της America Honda. Η ιαπωνική εταιρεία αποκαλεί το νέο της δημιούργημα «απόλυτο θηρίο υψηλών επιδόσεων» και αναφέρει ότι θα αποδίδει περισσότερους από 800 ίππους (απόδοση αρκετά μεγαλύτερη από αυτήν του νικητή του αγώνα της Ντεϊτόνα, Acura  ARX-06).

Εξακολουθεί να παραμένει ασαφές  ποιο σύστημα μετάδοσης κίνησης θα τροφοδοτεί το επερχόμενο CR-V Hybrid Racer Project Car της Honda, ωστόσο το Cr-V Hybrid του 2023 τροφοδοτείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων που συνδέεται με ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων και συνδυαστικά αποδίδουν 204 ίππους. Το νέο concept car θα διαθέτει επίσης αρκετά στοιχεία που βοηθούν την αεροδυναμική του όπως ένα πίσω μεγάλο φτερό αλλά και πολλά πάνελ αμαξώματος από ανθρακονήματα . Στο εσωτερικό του ξεχωρίζει κανείς ένα τιμόνι αγωνιστικού τύπου.

https://www.youtube.com/watch?v=tTK8qXaoa6U

­

Η εταιρεία δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τα σχέδιά της για το CR-V Hybrid Racer Project Car. Οι δημιουργίες της Honda Performance Development  είναι πάντα αγωνιστικής κατηγορίας για αυτό δεν θα μας φανεί περίεργο αν το νέο όχημα συμμετάσχει σε αγώνες στο μέλλον.

Όλες οι ειδήσεις

 

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο