ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλύφθηκε η νέα εντυπωσιακή Mercedes-Benz CLE

apokalyfthike-i-nea-entyposiaki-mercedes-benz-cle-675833

Η νέα Mercedes-Benz CLE συνδυάζει αναλογίες κουπέ με τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes.

Το σπορ, κομψό δίθυρο συνδυάζει αναλογίες χαρακτηριστικές ενός κουπέ με τη μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της Mercedes-Benz, της οποίας η αισθητική ψυχή διαμορφώνεται από τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Sensual Purity. Η Mercedes συνεχίζει τη μακρά παράδοσή της στα σπορ, κομψά αυτοκίνητα με μια νέα, ανεξάρτητη σειρά. Η νέα Mercedes-Benz CLE χρησιμοποιεί τις εννοιολογικές και τεχνικές καινοτομίες των C-Class και E-Class. Με την εκφραστική της σχεδίαση, τον αποκλειστικό εξοπλισμό άνεσης και την σπορ οδηγική απόδοση, το νέο δίθυρο αυτοκίνητο χαράζει τη δική του πορεία.

Το προοδευτικά κεκλιμένο μπροστινό τμήμα “shark nose” με χαμηλά κρεμασμένο καπό, επίπεδους προβολείς LED με μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτηριστική μάσκα εξασφαλίζουν μια αναμφισβήτητα αθλητική αλλά και εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

Σπορ πολυτέλεια σε μια δική της κατηγορία, εστιασμένη πλήρως στον οδηγό: αυτή είναι η ιδέα για την εσωτερική σχεδίαση της νέας Mercedes-Benz CLE. Τα βλέμματα στο πιλοτήριο πέφτουν αμέσως πάνω στην ψηφιακή οθόνη οργάνων 12,3 ιντσών και στην κεντρική οθόνη 11,9 ιντσών, σε φιλική προς το χρήστη μορφή πορτρέτου. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το στάνταρ δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και τα νέα μπροστινά καθίσματα που αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για τη Mercedes-Benz CLE.

Η νέα Mercedes-Benz CLE θέτει πρότυπα απόδοσης χάρη στη συστηματική ηλεκτροδότηση και την έξυπνη μείωση μεγέθους. Όλοι οι κινητήρες είναι ήπιοι υβριδικοί με ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης και ηλεκτρικό σύστημα 48 volt. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τετρακύλινδρων μονάδων και ο εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας 3,0 λίτρων ως κορυφαία επιλογή.

Το λανσάρισμα της Mercedes-Benz CLE Coupé στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ενώ η έκδοση Cabriolet θα ακολουθήσει το επόμενο έτος.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο