ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα μοντέλα της Fiat Professional στην Cargo Truck & Van Expo

ta-montela-tis-fiat-professional-stin-cargo-truck-van-expo-686780

Από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, τα επαγγελματικά μοντέλα της Fiat Professional θα βρίσκονται στο περίπτερο της Autohellas Hertz στην Cargo Truck & Van Expo, η οποία θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Κομμένα και ραμμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, τα μοντέλα Fiat Professional αναπτύσσονται με πλήρη γκάμα για κάθε χρήση. Το μικρό και ευέλικτο Fiorino, το πολυχρηστικό Doblo, το πολυτάλαντο Scudo και το πανίσχυρο Ducato με τις αναρίθμητες διαμορφώσεις, θα είναι στο Metropolitan Expo για να σας δείξουν από κοντά τις δυνατότητές τους και να καταλάβετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Με ντίζελ ή ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, εξοπλισμό που διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, έξυπνες λύσεις που διευκολύνουν τη δουλειά και όγκο φόρτωσης που ξεκινάει από τα 2,5 και φτάνει έως τα 15 m3, η γκάμα της Fiat Professional περιλαμβάνει εργατικούς και αξιόπιστους συνεργάτες για κάθε εργασία.

Επιπρόσθετα, με την πολυετή παρουσία και την ηγετική της θέση στο στερέωμα των επαγγελματικών οχημάτων, η Fiat Professional έχει αναπτύξει τεράστια τεχνογνωσία όχι μόνο στα αυτοκίνητα αυτά καθαυτά αλλά και στην υπεύθυνη υποστήριξη και συντήρησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης, μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της.

Στη διάθεση των επισκεπτών της Cargo Truck & Van Expo θα βρίσκεται επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό της Autohellas Hertz, με σκοπό όχι μόνο να τους κατευθύνει στη σωστή επιλογή μοντέλου αλλά και για να τους ενημερώσει για τις σύγχρονες δυνατότητες κατοχής και χρήσης των επαγγελματικών οχημάτων που υπάρχουν σήμερα.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο