ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Carrozzeria Castagna Tender 2: Ένα one-off μοντέλο βασισμένο στο Fiat 500e

carrozzeria-castagna-tender-2-ena-one-off-montelo-vasismeno-sto-fiat-500e-678886

Η Carrozzeria Castagna παρουσιάζει το νέο Tender2, που βασίζεται στο ηλεκτρικό Fiat 500e, μετά από διάφορες δημιουργίες με θερμικό κινητήρα.

Κατασκευασμένο σε οκτώ μήνες με βάση την έκδοση εκκίνησης “La Prima”, το Tender 2 διαθέτει ένα κίτρινο αμάξωμα, σε συνδυασμό με ένα κιτ ξύλου από μαόνι Sapelli με επεξεργασία οκτώ στρωμάτων εμπνευσμένη από τα πιο κλασικά μηχανοκίνητα σκάφη Riva, για να δώσει σε αυτό το υλικό ένα χαρακτηριστικό γυαλιστερό look.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο ηλεκτρικά καθίσματα προερχόμενα από τη BMW, προσαρμοσμένα με επένδυση καφέ οικολογικού δέρματος σε διαφορετικές αποχρώσεις, που συναντάμε επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό, στο υποβραχιόνιο και άλλα στοιχεία της καμπίνας. Η πλάτη αυτών των καθισμάτων είναι κατασκευασμένη από κίτρινο-γκρι-καφέ ναυτικό ύφασμα με μοτίβο houndstooth.

Ο πίσω χώρος του αυτοκινήτου είναι εκεί που είναι πιο εμφανής η έμπνευση από σκάφη, χάρη στην άφθονη χρήση μαονιού και την παρουσία των πλαϊνών θυρίδων. Στο κατώφλι της εισόδου είναι εμφανής η παρουσία μιας χαλύβδινης πλάκας, η επιχρωμίωση της οποίας ανακαλείται από το καπάκι που είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος του δαπέδου.

 

Όλες οι ειδήσεις

car-prices
google-news

Περισσότερα Βίντεο