ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τεχνολογική ανανέωση για το Suzuki Vitara – Τι άλλαξε;

technologiki-ananeosi-gia-to-suzuki-vitara-ti-allaxe-709346

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara θα φτάσει στις αντιπροσωπείες μέχρι το καλοκαίρι, με τις τιμές να μην έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara έρχεται με αναθεωρήσεις στο μπροστινό μέρος, το σύστημα infotainment και την τεχνολογία ασφαλούς οδήγησης, ενώ οι mild hybrid και strong hybrid κινητήρες των 129 και 114 ίππων αντίστοιχα, με κίνηση στους δύο και τέσσερις τροχούς, έχουν διατηρηθεί.

Suzuki Vitara

Ρετουσάρισμα

Η ανανέωση του νέου Suzuki Vitara αφορά κυρίως στο μπροστινό μέρος, όπου ξεχωρίζει μια μάσκα χωρίς τις χαρακτηριστικές κάθετες λωρίδες αλλά μια λεπτή γραμμή χρωμίου που διασχίζει το λογότυπο της Suzuki και ενώνει ιδανικά τη φωτεινή υπογραφή LED, που διατίθεται στάνταρ σε όλη τη γκάμα. Το στυλ του μπροστινού προφυλακτήρα έχει επίσης αναθεωρηθεί, με λιγότερο χρώμιο και πιο «περιπετειώδη» εμφάνιση. Δέκα χρώματα είναι διαθέσιμα για το αμάξωμα, πέντε μονόχρωμα και άλλα τόσα δίχρωμα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Sphere Blue Pearl (με την οροφή σε Cosmic Black Pearl Metallic) και του Titan Dark Grey Pearl Metallic.

Suzuki Vitara

Νέα οθόνη 9″

Η κύρια καινοτομία στο εσωτερικό είναι η νέα οθόνη αφής 9 ιντσών για το σύστημα infotainment, πιο ευανάγνωστη, πιο γρήγορη στην απόκριση και με πιο μοντέρνα γραφικά από την τρέχουσα γενιά. Με αυτήν την ενημέρωση, το σύστημα υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα για Apple CarPlay και Android Auto και απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής της μάρκας: μέσω smartphone μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις για την κατάσταση του οχήματος και τα κουπόνια, να απομνημονεύσετε την τελευταία θέση στην οποία το όχημα ήταν σταθμευμένο αυτοκίνητο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία geofencing (για να λάβετε ειδοποίηση εάν το Vitara εγκαταλείψει μια περιοχή που έχει οριστεί από τον χρήστη).

Suzuki Vitara

Τεχνολογική αναβάθμιση

Εκτός από το σύστημα infotainment, τα νέα χαρακτηριστικά του νέου Suzuki Vitara αφορούν τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού: το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιεί πλέον δύο αισθητήρες για τη βελτίωση της αναγνώρισης αντικειμένων στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένων των ποδηλατών και των πεζών, ακόμα και όταν κινούνται διαγώνια στο δρόμο. Η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στα ψηφιακά όργανα εντοπίζει πιο αποτελεσματικά τα σημάδια κόπωσης του οδηγού, και εάν χρειάζεται παράγει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις. Το adaptive cruise control και η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας λειτουργούν με ένα πιο ακριβές ραντάρ και μια νέα κάμερα, ενώ ο βοηθός διατήρησης λωρίδας χρησιμοποιεί τη θέση των οχημάτων μπροστά σε περίπτωση δυσανάγνωστης οδικής σήμανσης.

Όλες οι ειδήσεις

Δοκιμή Honda e:Ny1: Ταράσσοντας τα νερά αλά Ιαπωνικά

Hyundai Ioniq 5 N eN1: Ηλεκτρική βόμβα με αγωνιστική περιβολή

Νέος ΚΟΚ: Έρχονται αυστηρότερες ποινές και ακόμα πιο τσουχτερά πρόστιμα

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο