EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θυμωμένοι γείτονες γεμίζουν την εξάτμιση ενός Ford Mustang με …αφρό πολυουρεθάνης

thymomenoi-geitones-gemizoun-tin-exatmisi-enos-ford-mustang-me-afro-polyourethanis-580443

Κάποιο γείτονες σίγουρα αντιπαθούν τις θορυβώδεις εξατμίσεις, όπως φαίνεται από τον βανδαλισμό που δέχτηκε το Ford Mustang ενός άτυχου οδηγού.

Όσο ευχάριστη κι αν είναι μία δυνατή εξάτμιση για τον οδηγό του αυτοκινήτου, οι γείτονες απλώς ενοχλούνται από την καθημερινή “ηχορύπανση”. Μάλιστα, ενοχλήθηκαν τόσο πολύ, όπου άφησαν ένα προσβλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και γέμισαν τις εξατμίσεις του με expanding foam – αφρό πολυουρεθάνης.

Ορίστε ένα βίντεο ενός Ford Mustang με την ίδια εξάτμιση από την εταιρεία Borla.

Η ζημιά που προκλήθηκε από τους γείτονες μπορεί να είναι αρκετά εκτενής, αν η εσωτερική επένδυση της εξάτμισης δεν εμποδίσει τον αφρό να κολλήσει στο μέταλλο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται πως οι δράστες ήθελαν να προκαλέσουν υλικές ζημιές και τα κατάφεραν.

Εικόνες: Aaron Robinson/Facebook
O Aaron Robinson, κάτοχος του Ford Mustang, ανακάλυψε την ζημιά στις εξατμίσεις του πριν από μια εβδομάδα, δημοσιεύοντας στο Facebook δύο εικόνες, με την δημοσίευση να γίνεται γρήγορα viral.

Μόλις ξεπεράσετε το σοκ της παραπάνω εικόνας, διαβάστε και το σημείωμα που του άφησαν, για να καταλάβετε πόσο κακός είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε τη ζημιά.

Angry Neighbours Fill Mustang’s Loud Exhaust With Expanding Foam - News
Μετάφραση: “Επιτέλους σε βρήκα! Θέλεις την προσοχή μας; Δεν θέλεις την προσοχή μας; Έχεις 14 μέρες να φτιάξεις την εξάτμιση σου ή να βάλεις πίσω τα εργοστασιακά μέρη. Μην μας αγνοήσεις, θα το μετανιώσεις. Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, βάλε κάμερες, τίποτα δεν θα δουλέψει. Το τηλέφωνο της αστυνομίας είναι 513-424-7700. Φτιάξε την εξάτμισή σου!”
Αυτή η συμπεριφορά είναι υπερβολικά αγενής και επιθετική, για έναν θόρυβο μερικών δευτερολέπτων. Η αντίδραση φαίνεται υπερβολική, εκτός και αν υπάρχουν συμβάντα αντικοινωνικής οδήγησης τα οποία δεν γνωρίζουμε.
Στη δημοσίευσή του, ο Robinson δήλωσε πως θα έβαζε ξανά την εργοστασιακή εξάτμιση αν οι γείτονες του το ζητούσαν λεκτικά, αντί να επιτεθούν στο αυτοκίνητό του.
car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο