EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ansu Fati, ο νεότερος πρεσβευτής της CUPRA

ansu-fati-o-neoteros-presveftis-tis-cupra-617554

Η CUPRA πρόσθεσε ένα νέο πρεσβευτή στους κόλπους της, τον επιθετικό της FC Barcelona, Ansu Fati.

Ο νεαρός σταρ του ποδοσφαίρου εντάσσεται στην CUPRA προκειμένου να ενισχύσει τη διεθνή αναγνώριση της μάρκας και είναι ο δεύτερος παίκτης της FC Barcelona που γίνεται πρεσβευτής της, μετά τον Γερμανό τερματοφύλακα Marc ter Stegen. Ο Ansu πρωταγωνίστησε στην καμπάνια “Going Forward” της CUPRA και έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το 2021.

Ο νεότερος παίκτης που σκόραρε στο UEFA Champions League επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Martorell και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της CUPRA Wayne Griffiths στα κεντρικά της CUPRA. O Ansu, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Σχεδιασμού όπου τον καλωσόρισε ο νέος Desing Director Jorge Diez, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μελλοντικά σχέδια της μάρκας.

«Στην CUPRA ταυτιζόμαστε έντονα με την καριέρα του Ansu Fati, ενός νεαρού άνδρα με ταπεινές ρίζες που αγωνίζεται για τα όνειρά του και εμπνέει τις νέες γενιές από τη Βαρκελώνη, με τόλμη και φιλοδοξία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο η μάρκα όσο και ο ποδοσφαιριστής έχουν χαράξει μια πορεία στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του ποδοσφαίρου αντίστοιχα, χάρη στον αντισυμβατικό χαρακτήρα και την επιθυμία τους για συνεχή εξέλιξη. Ο Ansu θέλει να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την κοινωνία να εξελιχθεί, επομένως θα είναι μέρος μιας ομάδας αντισυμβατικών νεαρών με τους οποίους η CUPRA στοχεύει να προωθήσει τον μετασχηματισμό στην εποχή του εξηλεκτρισμού», δήλωσε ο Griffiths μετά τη συνάντηση με τον επιθετικό της FC Barcelona.

Ένας νέος ήρωας για μια νέα εποχή

Ο επιθετικός της Barça περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την ένταξή του στην CUPRA: «Νιώθω έντονα ότι εκπροσωπούμαι από μια νέα, δυναμική, σπορ μάρκα όπως η CUPRA, η οποία στοχεύει να είναι αντισυμβατική, με διακριτικό και προοδευτικό στυλ. Το όραμά της για υψηλές επιδόσεις αντικατοπτρίζει την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι επιτυχημένη. Ανυπομονώ να συμμετάσχω ενεργά στα μελλοντικά έργα της μάρκας και σύντομα να οδηγήσω τα αυτοκίνητά της». Ο Ansu Fati εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψή του στο Martorell και διαμόρφωσε το δικό του CUPRA Formentor, έτσι όπως έκαναν οι συμπαίκτες του στην εκδήλωση που οργάνωσε η CUPRA στο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου 19 ποδοσφαιριστές του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να εξατομικεύσουν τα μοντέλα τους.

Το αστέρι της νέας γενιάς της FC Barcelona, που μόλις στέφθηκε με το βραβείο NXGN 2021 ως ο καλύτερος έφηβος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, θα είναι μέλος της ομάδας πρεσβευτών της CUPRA, αποτελούμενη από την επόμενη γενιά νέων, αντισυμβατικών, ανθρώπων. Εκτός από τον Ansu Fati, άλλοι αθλητές που εκπροσωπούν τη μάρκα είναι οι Alejandro Galán και Ariana Sánchez, οι καλύτεροι παίκτες padel στον κόσμο και ο οδηγός αγώνων Mikel Azcona.

“Going forward”

Η Ansu Fati έχει ήδη συνεργαστεί με την CUPRA στην έναρξη της καμπάνιας «Going forward». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της FC Barcelona πρωταγωνίστησε και αποκάλυψε τις επιθυμίες του για το 2021: η ζωή επιστρέφει στα πάρκα και τα εστιατόρια, οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο και οι θεατές πανηγυρίζουν στα στάδια, γεμίζουν ξανά τους κινηματογράφους και τα θέατρα. Η εκστρατεία ενθαρρύνει όλους να είναι η ώθηση που χρειάζεται ο κόσμος όχι μόνο για να επιστρέψει στο φυσιολογικό, αλλά και για να προχωρήσει εμπρός. Το διαφημιστικό τελειώνει με την εμφάνιση του CUPRA Born, του πρώτου 100% ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να λανσαριστεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο