EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το BMW Group σε ανοδική πορεία με ρεκόρ πωλήσεων

to-bmw-group-se-anodiki-poreia-me-rekor-poliseon-618064

Τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς, το BMW Group παρέδωσε στους πελάτες του συνολικά 636.606 (+33,5%) οχήματα BMWBMW Motorrad, MINI και Rolls-Royce και πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών για το πρώτο τρίμηνο.

Το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου, η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της σε σχέση με πέρσι σε όλες τις σημαντικές περιοχές του κόσμου.

«Συνεχίσαμε τον ανοδικό ρυθμό το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς, πουλώντας περισσότερα οχήματα από ποτέ. Το νέο ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών υπογραμμίζει τους φιλόδοξους στόχους μας για τη χρονιά», δήλωσε ο Pieter Nota, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνος τομέα Πελατών, Μαρκών & Πωλήσεων. «Τα αποτελέσματα πωλήσεων ενισχύθηκαν από την ισχυρή ζήτηση κυρίως για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Διπλασιάσαμε τις παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι. Αυτό δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις 100.000 αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων φέτος, ώστε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα να κυκλοφορούν στους δρόμους συνολικά μέχρι το τέλος της χρονιάς».

BMW: Η BMW παρέδωσε 560.543 οχήματα (+36,2%) το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς.

MINI: Το πρώτο τρίμηνο του 2021, συνολικά 74.683 οχήματα MINI παραδόθηκαν σε πελάτες.

ROLLS ROYCE: Η Rolls – Royce Motor Cars κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό πωλήσεων 1ου τριμήνου στην ιστορία της μάρκας, με 1.380 παραδόσεις (+61,8%).

BMW Motorrad : Η εικόνα πωλήσεων επιβεβαιώνει μία επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης. Η BMW Motorrad κατάφερε να παραδώσει 42.592 μοτοσικλέτες και scooters το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (+22,5%) – το καλύτερο αποτέλεσμα πωλήσεων 1ου τριμήνου στην ιστορία της. Αυτή η άνοδος υπογραμμίζει την επιτυχημένη στρατηγική της BMW Motorrad. Τόσο η ισχυρή προϊοντική γκάμα με ποικίλα διαφορετικά μοντέλα, όσο και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, αποτελούν βασικά συστατικά της συνεχιζόμενης επιτυχίας της BMW Motorrad.

car-prices
google-news
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο