EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Vespa γιορτάζει τα 75 χρόνια με μια επετειακή έκδοση

i-vespa-giortazei-ta-75-chronia-me-mia-epeteiaki-ekdosi-618495

Η Vespa γιορτάζει τα 75 χρόνια και φτάνει στο εξαιρετικό ορόσημο των 19 εκατομμυρίων μονάδων που παρήχθησαν, ξεκινώντας από την άνοιξη του 1946.

Η Vespa που έφτασε τα 19 εκατομμύρια μονάδες Vespa είναι μια GTS 300 στην ειδική έκδοση 75th Anniversary (75η επέτειος) και συναρμολογήθηκε στο εργοστάσιο , στην Pontedera όπου η Vespa κατασκευάζεται χωρίς διακοπή από το 1946. 19 εκατομμύρια Vespa μεταφράζονται σε τόσες ιστορίες για νέους και νέες παγκοσμίως που έχουν νιώσει την ελευθερία επάνω σε ένα από τα πιο αγαπημένα δίκυκλα στον κόσμο.

Η Vespa τους συνόδευσε στη ζωή τους και ενίσχυσε το συναίσθημα και την επιθυμία για ελευθερία. Η Vespa είναι μέρος του πολιτισμού μας, είναι πρωταγωνιστής στη ζωή μας, στη φαντασία πολλών γενεών Ιταλών, Ευρωπαίων, Αμερικανών, Αφρικανών και Ασιάτων.  Σήμερα, η Vespa είναι ένα από τα σπάνια προϊόντα που αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής. Η Vespa πωλείται σε 83 χώρες σε κάθε ήπειρο και είναι το πιο διάσημο και αναγνωρισμένο δίτροχο όχημα στον κόσμο.

Στην αυγή των 75 ετών της, η Vespa είναι περισσότερο μια παγκόσμια μάρκα από ποτέ, ένα από τα πιο γνωστά προϊόντα «Made in Italy», ένας πραγματικός πολίτης του κόσμου που κατασκευάζεται σε τρία εργοστάσια: Στην Pontedera, για την Ευρώπη, την Αμερική και όλες τις δυτικές αγορές. Το Vinh Phuc, στο Βιετνάμ, το οποίο εξυπηρετεί την τοπική αγορά και την Άπω Ανατολή, και την Ινδία, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο Baramati, άνοιξε τον Απρίλιο του 2012, όπου παράγονται οι Vespa για τις αγορές της Ινδίας και του Νεπάλ.

Για τα 75α γενέθλιά της, η Vespa λανσάρισε μια ειδική σειρά την Vespa 75th, διαθέσιμη για τα μοντέλα Vespa Primavera (σε 50, 125 και 150 cc) και για τη Vespa GTS (σε 125 και 300 cc), μόνο για το 2021.

Η σειρά Vespa 75th είναι βαμμένη στον ειδικό για την έκδοση Giallo 75ο μεταλλικό χρωματισμό, που είναι η “μοντέρνα” έκδοση του χρωματισμού που των Vespa της δεκαετίας του ’40. Ο αριθμός 75 εμφανίζεται στα πλαϊνά πάνελ και το μπροστινό φτερό με μια πιο έντονη σκιά, δημιουργώντας μια κομψή τόνο σε τόνο αντίθεση, καθώς και στο μπροστινό μέρος, όπου η παραδοσιακή “γραβάτα” είναι βαμμένη σε ματ κίτρινο χρώμα.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο