EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται η Yamaha R7!

erchetai-i-yamaha-r7-618844

Η Yamaha αντιδρώντας στην κυκλοφορία της Aprilia RS 660 ετοίμασε τη δική της σπορ μοτοσυκλέτα για την αγωνιστική κατηγορία SUPERTWINS δικύλινδρων μοτοσυκλετών με φέρινγκ στα 700 κυβικά, που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Η κατηγορία αυτή είναι δεκτή και στο περίφημο Isle of Man TT.

Η Yamaha δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και με βάση την εξαιρετική ΜΤ-07, θα παρουσιάσει στις 18 Μαΐου την R7, μια μοτοσυκλέτα που πιστεύουμε ότι θα είναι όπως αυτή της φωτογραφίας που διέρρευσε

Ο κινητήρας των 689cc αποδίδει στην ΜΤ-07 73.4 hp στις 8,750 σ.α.λ. και φυσικά στην R7 θα έχει ανεβασμένη απόδοση, σε πιο υψηλές στροφές, προσπαθώντας να φτάσει τους 100+ ίππους της Ιταλίδας αντιπάλου. Μάλιστα στο στόχαστρο είναι και η 4κύλινδρη Honda CBR650R με τους 95 ίππους.

Με την απόσυρση της R6 για χρήση σε δρόμο, η νέα σπορ δικύλινδρη θα είναι η μεσαία σπορ μοτοσυκλέτα της Yamaha με έγκριση τύπου και γι αυτό πιστεύουμε ότι θα υπάρχει και έκδοση “SP” (Sport Production). Από όλα τα παραπάνω είναι κατανοητό ότι θα είναι μια γρήγορη σπορ μοτοσυκλέτα που θα έχει σκοπό να προσφέρει τη χαρά της σπορ οδήγησης πρώτα στο δρόμο αλλά και στην πίστα. Για την τους αναβάτες που τους ενδιαφέρει η οδήγηση αποκλειστικά στην πίστα η Yamaha συνεχίζει την παραγωγή της R6, αλλά χωρίς φώτα, φλας και προδιαγραφές Euro5.

car-prices
google-news
Tags
ad-banner

Περισσότερα Βίντεο